De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

06 november 2015

En waar zijn die BN-ers nou met hun praatjes? 'Slechts 10 asielzoekers door particulieren in huis genomen'

Veel initiatieven om vluchtelingen op te vangen komen nog niet van de grond 
Er staan nog maar tien asielzoekers geregistreerd die door Nederlandse particulieren in huis zijn genomen. Dat blijkt uit cijfers die het AD opvroeg bij het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).
Zelfs van de tien personen die geregistreerd staan bij het CAO staat niet vast dat ze daadwerkelijk door een particulier in huis zijn genomen,schrijft het AD. 'Het kan ook gaan om asielzoekers die op eigen initiatief ergens op commerciële basis een kamer hebben gehuurd.' 

Lees verder in het Parool: http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/4179624/2015/11/06/Slechts-zo-n-10-asielzoekers-door-particulieren-in-huis-genomen.dhtml

Actie vluchteling in huis loopt vast


In de golf van medeleven na de foto van het verdronken Syrische jongetje op het strand, meldden duizenden Nederlanders zich aan. Maar enkele maanden later zijn veel initiatieven nog steeds aan het opstarten en zijn er nog geen matches gemaakt. 
(....)
Wel zijn via de site enkele uitgeprocedeerde asielzoekers bij particulieren ondergebracht. Ze zijn nu illegaal in Nederland en zouden  anders op straat moeten slapen.

Lees het hele artikel op de site van het AD: http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4179355/2015/11/06/Actie-vluchteling-in-huis-loopt-vast.dhtml


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator