De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

08 november 2015

NIDA bestrijdt vluchtelingenhaat met flowerpower


DSC_2168
Rotterdam, 07-11-2015 |”Met liefde en flowerpower bestrijden we de angst en haat die in het vluchtelingendebat helaas de boventoon lijken te voeren,” stelt Nourdin el Ouali (NIDA), “terwijl vele Rotterdammers geven om vluchtelingen.”

In het zicht van de Markthal (de Vlasmarkt, Hoogstraat en Binnenrotte) deelde NIDA Rotterdam zaterdagmiddag met zo’n veertig vrijwilligers, waaronder vluchtelingen, duizenden bloemen uit aan voorbijgangers. In hetzelfde zicht van de Markthal deelde Wilders zaterdagmiddag flyers uit tegen de komst van het AZC in Rotterdam.

Veiligheidsdiensten: One Love

Veiligheidsdiensten hadden hun zorgen geuit over een confrontatie tussen aanhangers van de PVV en NIDA. Dit bleek niet nodig. De combinatie van bloemen en muziek van Bob Marley stemmen de voorbijgangers vrolijk en gemoedelijk. Volgens NIDA konden ook de uitgetrokken politieagenten hun voetjes met zo’n positieve vibe nauwelijks bedwingen.

Rotterdam gaat dit doen

Ook voorbijgangers uit de Beverwaard die hun zorgen uiten over de komst van het AZC namen een bloem in ontvangst. “Ook zij vinden dat Rotterdam vluchtelingen niet in de kou kan laten staan. Het gaat hier niet om ben je voor of tegen. We moeten dit gewoon samen zo goed mogelijk organiseren en dat gaat ons lukken ook,” besluit El Ouali.
Foto’s: Khalid Amakran

Hier gevonden: http://www.nidarotterdam.nl/nieuwsberichten/nida-bestrijdt-vluchtelingenhaat-met-flowerpower/#.Vj-yweJ4yM-


Heel goed initiatief om voormalig vluchtelingen zo zichtbaar te maken. Zo zie je hoe mensen zijn geintegreerd. En vriendelijkheid is DE manier om met mensen in gesprek te gaan.

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator