De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

06 november 2015

VACATURE: JURIDISCH MEDEWERKER INTERNATIONALE ARBEIDSMIGRATIE op advocatenkantoor (UPDATE: Ze hebben voldoende kandidaten)

UPDATE:


Geachte mevrouw Raspe,
 
Hartelijk dank voor het plaatsen van onze vacature voor een juridisch medewerkers arbeidsmigratie op uw weblog.
Inmiddels hebben wij voldoende reacties op de vacature ontvangen en hebben wij de vacature van onze website gehaald.
Kunt u de vacature ook van uw weblog halen?
 
Mijn dank alvast!
Met vriendelijke groet,
Onno Bijker
everaert_logo


Vacatures juridisch medewerker
Voor onze internationale arbeidsmigratiepraktijk zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker (m/v) voor 24 tot 32 uur per week.

JURIDISCH MEDEWERKER INTERNATIONALE ARBEIDSMIGRATIE

Everaert Advocaten staat in binnen- en buitenland bekend als toonaangevend nichekantoor in het vreemdelingenrecht. Wij verbinden een klassieke, sociale praktijk met een commercieel georiënteerde, zakelijke praktijk op het terrein van arbeidsmigratie.
In de arbeidsmigratiepraktijk adviseren wij internationaal opererende (non)-profitorganisaties over de migratierechtelijke aspecten van het werken met personeel van buiten de Europese Unie. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een 
Juridisch medewerker (m/v) voor 24 tot 32 uur per week
met ten minste een HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring op het terrein van international mobility en/of zakelijke migratie, in het bedrijfsleven, bij dienstverleners of bij de overheid. De kandidaat moet goed in ons team kunnen functioneren, zelfstandig kunnen werken in het verzorgen van aanvragen om visa, verblijfsvergunningen en tewerkstellingsvergunningen, en beschikken over uitstekende contactuele vaardigheden in de omgang met buitenlandse werknemers, HR-medewerkers en instanties als ambassades, IND en UWV. In verband hiermee moet de kandidaat beschikken over een servicegerichte en pro-actieve instelling en een goede beheersing van het Nederlands en Engels, in woord en geschrift. 
Het betreft een gevarieerde en zelfstandige baan met ruimte voor eigen initiatief. Everaert Advocaten heeft een informele werksfeer en een prettige werkomgeving in hartje Amsterdam.
Stuur je motivatie en cv naar Onno Bijker, bijker@everaert.nl.

Bron: 
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator