De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 november 2015

Vacature Project Assistent m/v Nederlands Helsinki Comité - Den Haag (mensenrechten)


Het Nederlands Helsinki Comité zoekt per 1 februari 2016 een
Project Assistent m/v
Als Project Assistent ben je voor onze Project Managers een administratieve ondersteuner c.q. duizendpoot, zodat zij de projecten kunnen realiseren met de beste service richting samenwerkingspartners en donoren.
Over het NHC
Het Nederlands Helsinki Comité zet zich in voor verbeteringen in de rechtsstaat, de democratie en de bescherming van de rechten van de mens in Europa. De activiteiten zijn georganiseerd in projecten met als speerpunten momenteel de verbetering van gevangenisomstandigheden, de rechten van slachtoffers van mensenhandel en de versterking van organisaties van burgers die zich inzetten voor mensenrechten en andere maatschappelijke vraagstukken. Dit werk wordt gecoördineerd door een in Den Haag gevestigd secretariaat van tien betaalde krachten en een aantal vrijwilligers/stagiaires.
De functie
De voornaamste taken en verantwoordelijkheden die bij deze functie horen zijn:
 • Financiële administratie van projecten (o.a. uitkeren van dagvergoedingen, factuurbeheer, voorbereiden financiële rapportages);
 • Logistieke ondersteuning binnen projecten (boeken van vluchten en hotels);
 • (Logistieke) organisatie binnenlandse studiebezoeken;
 • (Administratieve) ondersteuning bij acquisitie processen en projectaanvragen;
 • Bijhouden van projectinformatie in (digitale) projectmappen.
De aanstelling is voor 24 uur per week, in eerste instantie voor de duur van 6 maanden. Verlenging is mogelijk, afhankelijk van gebleken geschiktheid en de ontwikkeling van de projectenportefeuille van het NHC.
Het salaris op full time basis (36 u/week) ligt bij aanvang van de aanstelling , afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen minimaal € 2.075 en maximaal €2768 per maand.
Eisen m.b.t. opleiding, ervaring, competenties
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring in vergelijkbare positie(s) en/of binnen een (internationale) project georiënteerde werkomgeving
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel woord als geschrift)
 • Ruime ervaring met het MS Office Pakket (Word, Excel en PowerPoint)
 • Je bent accuraat, kunt snel schakelen en timemanagement is voor jou een tweede natuur
 • Je hebt een service-gerichte werkhouding en bent stressbestendig
 • Je bent flexibel en bereid om in drukke periodes een stap extra te doen
 • Ervaring in werken met (Oost-)Europese NGO’s strekt tot aanbeveling
De project assistent valt onder de verantwoordelijkheid van de office manager. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten woonachtig in de regio Den Haag.
CV’s met sollicitatiebrief kunnen tot dinsdag 15 december 2015 worden gemaild. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de officemanager, Linda Groeneveld-Bos.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Soort dienstverband: Deeltijd
Vereiste ervaring:
 • Minimaal 2 jaar: 2 jaar

 Meer info staat hier: http://www.indeed.nl/cmp/Nederlands-Helsinki-Comit%C3%A9/jobs/Project-Assistent-7d9870d9becef1ce?q=EnglishInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator