De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

12 januari 2011

VACATURE VluchtelingenWerk zoekt met spoed vrijwilligers in Wageningen

WAGENINGEN - Stichting VluchtelingenWerk Midden Gelderland (SVMG) is in Wageningen dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor voorlichting aan asielzoekers over de asielprocedure, voor AZC 'De Leemkuil' aan de Keijenbergseweg te Wageningen. Daar komen asielzoekers die pas een paar dagen in Nederland zijn en nog aan hun asielprocedure moeten beginnen.

VluchtelingenWerk heeft als taak om hen wegwijs te maken in de Nederlandse asielprocedure en hen hier zo goed mogelijk op voor te bereiden. Er worden ongeveer 12 voorlichtingsgesprekken per dag gevoerd. Hiervoor zoekt SVMG dringend nieuwe vrijwilligers.

VluchtelingenWerk zoekt betrokken mensen met een nuchtere houding, HBO-denkniveau, die minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar zijn. SVMG biedt professionele begeleiding, een inwerkprogramma, een scholingsaanbod, een onkostenvergoeding en een interessante werkplek.

Belangstellenden kunnen een email sturen naar Reza Soby: rsoby@svmg.nl Meer info via 0317-410190 (vraag naar Reza Soby of naar één van de andere beroepskrachten).

BroN: http://www.veenendaalsekrant.nl/page/Plaatsnamen/Wageningen/VluchtelingenWerk-zoekt-met-spoed.648065.news

Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator