De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

12 januari 2011

Medewerkster Vreemdelingentoezicht ontslagen na diefstal

Groningen - Een 32-jarige medewerkster van de Vreemdelingenpolitie is door de korpsbeheerder, op voordracht van de korpschef, ontslagen uit haar functie van intakemedewerkster Aanmeldcentrum (AC).

De medewerkster heeft in het afgelopen jaar een aantal malen geld weggenomen uit de haar in bewaring gegeven gelden van vreemdelingen in het AC. Hiervoor werd zij in november 2010 geschorst gedurende een strafrechtelijk en intern onderzoek. Uit dat onderzoek is inmiddels vastgesteld dat zij zich heeft schuldig gemaakt aan zeer ernstig plichtsverzuim. Een strafrechtelijk onderzoek wordt door het openbaar ministerie beoordeeld en afgehandeld.

Bron: http://www.blikopnieuws.nl/bericht/123517/Medewerkster_Vreemdelingentoezicht_ontslagen_na_diefstal.html

En nu geen taakstrafje maar dat wat asielzoekers overkomt als ze iets stelen mevrouw............
Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator