De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

31 januari 2011

Stage voor universitaire studenten migratierecht

Wil je de advocatuur van binnenuit meemaken? Wij geven studenten die in de masterfase zijn van hun universitaire studie Rechten graag gelegenheid om stage te lopen op het gebied van migratierecht.

Het aanbod

Luscuere De Jong Wassenaar & Dingenouts Advocaten is een centraal gelegen Rotterdams advocatenkantoor, gespecialiseerd in regulier migratierecht en sociaalrecht. Wij werken met vier advocaten en drie secretaresses. We zoeken enthousiaste student-stagiaires die de advocatuur in al zijn facetten willen ervaren. Bij ons kan dat. We helpen veel particuliere cliënten waarvoor je als advocaat letterlijk een wereld van verschil kan maken. We procederen veel en zijn daar ook goed in. Het bieden van perspectief voor de cliënt is daarbij leidend. We denken dat we tot de beste migratierecht kantoren in Rotterdam behoren, maar willen ons zelf altijd verbeteren. Het goed begeleiden van een stagiaire helpt daarbij. Daarbij past een op maat en naar wensen ingerichte stage: van zeer pragmatisch, concrete zaken doen tot aan het bieden van een inspiratievolle omgeving voor theoretisch onderzoek.

De migratierechtadvocaten hebben samen 30 jaar ervaring in de advocatuur en daarvoor, en daarbij ook ervaring in het onderwijs. Florimond Wassenaar geeft nu cursussen bij de OSR en is lid van de Commissie Vreemdelingenrecht van de Orde van Advocaten. Julien Luscuere publiceert columns in Asiel & Migrantenrecht. Hij en Merijn de Jong begeleiden tenslotte ook de studenten van de Rechtswinkel Rotterdam.

We kunnen een stagevergoeding en een onkostenvergoeding bieden.

Interesse?

Bel ons op en vraag naar een van de migratierechtadvocaten. Of stuur een korte e-mail met een sollicitatie en cv naar Florimond Wassenaar, info@ljwd.nl.Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Probeer in je e-mail concreet te zijn in je plannen en wensen, en geef aan hoe we je hierbij kunnen helpen.

Bron: http://www.ldja.nl/nl/stage-voor-rechtenstudenten-migratierecht-2.html

Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator