De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 januari 2011

VACATURE: Beleidsmedewerker integratie bij Vluchtelingenwerk

Voor het Kenniscentrum van VluchtelingenWerk Landelijk Bureau in Amsterdam zoeken we een part time beleidsmedewerker. Een leuke halve baan in een team met veel ambitie! Zie hierbij voor details.
VluchtelingenWerk Nederland komt op voor de rechten van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland.
Naar schatting ruim 7.000 vrijwilligers en enkele honderden betaalde medewerkers in het land en op het Landelijk Bureau in Amsterdam zetten zich hier dagelijks vol overgave voor in.

De afdeling Integratie, eenheid Kenniscentrum, van het Landelijk Bureau van VluchtelingenWerk Nederland zoekt per direct een

Beleidsmedewerker (m/w)
20 uur per week (55,55%)


Wat zoeken wij?
Een jurist met kennis van Europese wet- en regelgeving op het domein integratie (bij voorkeur met betrekking tot de rechtspositie en/of arbeidsparticipatie van vluchtelingen).
Heb je een proactieve instelling, de vaardigheid om je snel een nieuw beleidsterrein eigen te maken, affiniteit met vluchtelingen(beleid) en de vaardigheid om frisse ideeën in te brengen? Dan nodigen we je speciaal uit te reageren. Een vlotte pen in Nederlands (en Engels) is vanzelfsprekend. Ervaring met social media is welkom.

Wat vragen wij van u?
- WO werk- en denkniveau
- Brede inhoudelijke kennis van het gehele werkveld
- Beleidservaring
- Kennis van het externe netwerk van politiek, bestuurlijk en maatschappelijk relevante partijen
- Ervaring met projectmatig werken
- Goede communicatieve vaardigheden
- Goede beheersing van de Engelse taal

Wat bieden wij u?
Een prettige werkplek in een organisatie die idealisme en professionaliteit combineert. VluchtelingenWerk Nederland kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd voor 20 uur per week voor in eerste instantie een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging tot 1 juli 2013. Een combinatie met een relevant promotieonderzoek of andere aanstelling is daarom goed mogelijk.
Wij bieden een salaris van maximaal € 4.016,00 bruto per maand (schaal 10), op basis van een 36-urige werkweek.

Heeft u belangstelling?
Uw schriftelijke sollicitatie kunt u voor 24 januari 2011 richten aan VluchtelingenWerk Nederland, afdeling V&O, t.a.v. Maureen Dijkman / P&O, Postbus 2894, 1000 CW Amsterdam. U kunt uw sollicitatie ook e-mailen naar vacatures@Vluchtelingenwerk.nl. Informatie over de functie kunt u verkrijgen bij David Engelhard (hoofd Kenniscentrum, tel. 020 3467391 / 06 5257 5469). Voor een functiebeschrijving en een competentieprofiel zie www.vluchtelingenwerk.nl.

VluchtelingenWerk Nederland streeft ernaar om meer vluchtelingen in dienst te nemen. Daarom worden vluchtelingen nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.


Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator