De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 januari 2011

Uitnodiging lezing: Tijdsdruk in het bestuursrecht

USG Juristen organiseert de lezing Tijdsdruk in het bestuursrecht. De lezing wordt gegeven door Christa Lagerweij op diverse data in januari en februari 2011 in Den Haag en Utrecht. Christa is senior juridisch adviseur bij USG Juristen en heeft een boek geschreven over dit onderwerp met gelijknamige titel.
Christa deelt tijdens deze bijeenkomst haar expertise op het gebied van de ‘Wet dwangsom bij niet tijdig beslissen’ met vakgenoten. Ook gaat zij in op de samenhang met o.a. de (on)mogelijkheden van digitaal procederen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van “de bestuurlijke lus”.
Kennisdeling staat tijdens deze bijeenkomst voorop; in theoretische én praktische zin. De bijeenkomst is bestemd voor managers en uitvoerende (beleids)juristen werkzaam bij de overheid.

De bijeenkomsten vinden plaats in:

- Kantoor Den Haag van USG Juristen, Koninginnegracht 62 Den Haag.
- Kantoor Utrecht van USG Juristen, Euclideslaan 251 Utrecht.

De bijeenkomsten gaan door bij voldoende animo. Daarom verzoeken wij u om twee keuzen te maken van data waarop u beschikbaar bent.

De bijeenkomsten vinden plaats in de ochtend en starten om 10:00 uur. Aansluitend bieden wij u graag een lunch aan.

Meer informatie en aanmelden via de onderstaande link.

https://web.questback.com/usgcapacity/lezingusgjuristen/?goback=%2Egna_1624427%2Egmp_1624427%2Egde_1624427_member_39214016Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator