De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 maart 2015

VACATURE: Projectmedewerker Introductie en Integratie bij Vluchtelingenwerk Maasdelta in Schiedam

VluchtelingenWerk Maasdelta is voor de locatie Schiedam op zoek naar een projectmedewerker Introductie en Integratie voor 16 uur per week. Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende functie, heb je ervaring in het begeleiden van groepen en ben je in het bezit van een HBO diploma, afstudeerrichting CMV? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Organisatieschets:

VluchtelingenWerk Maasdelta (VWMD) is een van de 12 stichtingen die samen de vereniging VluchtelingenWerk Nederland vormen. VWMD werkt in de stadsregio Rotterdam en op de Zuid Hollandse Eilanden en zet zich in voor vluchtelingen en asielzoekers door het bieden van persoonlijke steun en belangenbehartiging bij hun toelating, opvang en integratie en helpt hen bij de opbouw van een zelfstandig bestaan. VWMD voert taken uit in het kader van rechtsbescherming, maatschappelijke begeleiding, informatie en advies, inburgering, taalondersteuning, participatie en arbeidstoeleiding.
In Schiedam is er een afdeling Introductie en Integratie Activiteiten (IIA) waar groepsactiviteiten voor vluchtelingen worden georganiseerd, gericht op participatie in de Schiedamse samenleving.
Wij zijn op zoek naar een projectmedewerker voor 16 uur per week, startend op 1 mei 2014, voor de periode van een jaar.

Inhoud van de functie:

Het organiseren / leiden van groepsgerichte activiteiten / trainingen voor vluchtelingen-nieuwkomers als aanvulling op de individuele maatschappelijke begeleiding. Tevens het ondersteunen en begeleiden van vrijwilligers en stagiaires die betrokken zijn bij de uitvoering van de groepsactiviteiten.

Taken:

 • Organiseren / leiden van groepsgerichte activiteiten / trainingen op het gebied van uitbreiding sociaal netwerk, thuisadministratie, budgetteren, sociale kaart, mindfit e.a.
 • Verder methodisch ontwikkelen van de groepsactiviteiten.
 • Werven van deelnemers voor de groepsactiviteiten.
 • Werven, selecteren, binden en begeleiden van vrijwilligers en stagiaires voor de groepsactiviteiten.
 • Overleggen met de werkbegeleider introductie en integratie activiteiten over de voortgang van de activiteiten / trainingen.
 • Zorg dragen voor inhoudelijke rapportages van de groepsactiviteiten.

Profiel:

 • HBO diploma, afstudeerrichting CMV, vereist.
 • Kennis van groeps-dynamische processen.
 • Kennis van en ervaring m.b.t. vluchtelingen.
 • Kennis van maatschappelijke ontwikkelingen en problematiek.
 • Kennis van en ervaring met het werken in een vrijwilligersorganisatie.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • Wervende en motiverende persoonlijkheid.
 • Helder en met structuur informatie over kunnen dragen.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Systematisch werken voor het organiseren en het plannen van het uitvoerende werk.
 • Stressbestendig, flexibel, geduldig en met improvisatievermogen.
   

Organisatorische positie:

De werkbegeleider ressorteert onder de coördinator en geeft direct leiding aan de vrijwilligers en stagiaires van de afdeling,  Hij/zij werkt samen met de collega werkbegeleider introductie en integratie activiteiten in Schiedam.

Wij bieden:

Een  aanstelling voor de periode van 1-5-2015 tot en met 1-5-2016, 16 uur per week, salariëring CAO-Welzijn schaal 8.
Contactinformatie: mw. M. Kluin (ma, do) 010-4700330 of 06-206236819 (ma, di, do, vr) of kijk op onze website www.vluchtelingenwerk.nl/maasdelta
Reageren kan tot 30 maart via vacature@vwmaasdelta.nl ovv Projectmedewerker I&I.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 2 april.


 Hier staat de originele tekst: http://www.vluchtelingenwerk.nl/maasdelta/vacatures/projectmedewerker-introductie-en-integratie


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator