De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 maart 2015

VACATURE: Projectmedewerker/ trajectbegeleider taalcoachproject

VluchtelingenWerk Maasdelta is voor de locatie Rotterdam op zoek naar een hoogwaardige projectmedewerker/trajectbegeleider voor 36 uur per week voor het taalcoachproject Vluchtelingen voor Vluchtelingen. Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende functie, heb je ervaring in het opzetten van projecten en ben je in het bezit van een HBO diploma? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Organisatieschets:

VluchtelingenWerk Maasdelta (VWMD) is een van de 12 stichtingen die samen de vereniging VluchtelingenWerk Nederland vormen. VWMD werkt in de stadsregio Rotterdam en op de Zuid Hollandse Eilanden en zet zich in voor vluchtelingen en asielzoekers door het bieden van persoonlijke steun en belangenbehartiging bij hun toelating, opvang en integratie en helpt hen bij de opbouw van een zelfstandig bestaan. VWMD voert taken uit in het kader van rechtsbescherming, maatschappelijke begeleiding, informatie en advies, inburgering, taalondersteuning, participatie en arbeidstoeleiding.
Wij gaan een project uitvoeren voor het werven en opleiden van mensen met een vluchtelingenachtergrond tot taalcoach. Voor de uitvoering van dit project zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.
Wij zijn op zoek naar een ervaren projectmedewerker/trajectbegeleider voor 36 uur per week (afhankelijk van de resultaten in de eerste 4 maanden, kan dit teruggebracht worden naar 24 uur). De functie start op 1 april, voor een periode van 9 maanden.

 

Inhoud van de functie:

De uitvoerende werkzaamheden organiseren, voldoende geschikte deelnemers voor het project werven, trajectbegeleiding van deze deelnemers uitvoeren en rapporteren aan de opdrachtgever.

Taken:

 • Werven van minimaal 76 geschikte deelnemers aan het project Vluchtelingen voor Vluchtelingen (in- en externe werving).
 • Netwerken binnen de gemeente Rotterdam.
 • Voeren van intakegesprekken met potentiële deelnemers.
 • Opstellen en uitvoeren van trajectplannen.
 • Doorgeleiden van deelnemers naar de taalaanbieder.
 • Uitvoeren van verzuim- en uitvalbegeleiding.
 • Werven van laaggeletterde vluchtelingen en koppelen van deelnemers aan deze groep.
 • Begeleiden van taalkoppels.
 • Rapporteren aan de opdrachtgever.

Profiel:

 • HBO diploma vereist.
 • Projectmanagementvaardigheden en probleemoplossend vermogen.
 • Kennis van en ervaring met trajectbegeleiding binnen taalcoachprojecten.
 • Kennis van de sociale kaart en relevant netwerk in Rotterdam.
 • Kennis van en ervaring met vluchtelingen.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • Administratieve vaardigheden.
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

 

Organisatorische positie:

De projectmedewerker/trajectbegeleider ressorteert onder de coördinator en legt verantwoording af aan deze persoon.

 

Wij bieden:

Een tijdelijke aanstelling voor de periode van 01-04-2015 tot en met 31-12-2015, minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week, salariëring CAO-Welzijn schaal 8.
Contactinformatie: mw. Y. Polman (ma, di, do) 010-2827878 of 010-2292360 of kijk op onze website www.vluchtelingenwerk.nl/maasdelta.
Reageren kan tot 20 maart 2015 via vacature@vwmaasdelta.nl ovv Projectmedewerker/trajectbegeleider.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 24 maart.Hier gevonden: http://www.vluchtelingenwerk.nl/maasdelta/vacatures/projectmedewerker-trajectbegeleider

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator