De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 maart 2015

Asielzoeker op zolder is 'bijbelse opdracht'

Een uitgeprocedeerde asielzoeker in huis nemen en niet weten hoe lang hij nog blijft. De 69-jarige Krijn de Jong en zijn vrouw uit Urk stemden met dit verzoek van de stichting Gave in. Op hun zolderkamertje slaapt sinds tien maanden Syros Saïdi uit Iran.

Hij is volgens eigen zeggen drie jaar geleden als politiek vluchteling naar Nederland gekomen. Zijn asielaanvraag is afgewezen en hij wacht nu op een beslissing op zijn hehaald asielverzoek. Om in de tussentijd niet dagelijks op straat te hoeven zwerven, logeert hij bij de familie De Jong.

De Jong vindt het 'een bijbelse opdracht' om Saïdi in huis te nemen. Hij biedt hem dan ook meer dan de zogeheten bed, bad en brood-opvang. Zo merkt hij dat het lange wachten op een beslissing, het niet mogen werken en het gescheiden zijn van vrouw en kinderen Saïdi soms te veel worden. Daarbij probeert hij hem te helpen door te praten en afleiding te zoeken.

Het artikel is te vinden op de site van Omroep Flevoland: http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/122273/urk-asielzoeker-op-zolder-is-bijbelse-opdracht

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator