De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 maart 2015

VACATURE: Financieel/ administratief medewerker Inburgering bij Vluchtelingenwerk in Rotterdam

VluchtelingenWerk Maasdelta is voor de afdeling Inburgering op zoek naar een financieel/ administratief medewerker voor 36 uur per week.
Ben je op zoek naar een leuke afwisselende functie, heb je een MBO+ achtergrond en ervaring op administratief/ financieel gebied?
Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Organisatieschets:

VluchtelingenWerk Maasdelta (VWMD) is een van de 12 stichtingen die samen de vereniging VluchtelingenWerk Nederland vormen. VWMD werkt in de regio Rotterdam en op de Zuid-Hollandse Eilanden en zet zich in voor vluchtelingen en asielzoekers door het bieden van persoonlijke steun en belangenbehartiging bij hun toelating, opvang en integratie en helpt hen bij de opbouw van een zelfstandig bestaan. VWMD voert taken uit in het kader van rechtsbescherming, maatschappelijke begeleiding, informatie en advies, inburgering, taalondersteuning, participatie en arbeidstoeleiding.
Daarnaast verzorgt VWMD inburgeringstrajecten aan inburgeringsplichtigen. Momenteel volgen meer dan 350 personen alfabetiserings-, inburgerings- of staatsexamenlessen op een van onze negen leslocaties. VWMD is verantwoordelijk voor de aanmelding, intake en trajectbewaking van de cursisten en verzorgt de werving, opleiding en ondersteuning van vrijwillige klassenassistenten, taalcoaches en intakers. De Nederlandse lessen worden uitgevoerd door onze samenwerkingspartner NLtraining.

Wij zijn op zoek naar een financieel / administratief  medewerker Inburgering voor 36 uur per week, startend op 1 april, voor de periode van een jaar.

Inhoud van de functie:

Het verrichten van (financieel) administratieve werkzaamheden.

Taken:

 • Verwerken van gegevens van financiële aard (opstellen en verwerken facturen en controleren betalingen);
 • Uitvoeren van verificatie- en/of tekstverwerkings- werkzaamheden;
 • Verwerken van mutaties (financieel en niet-financieel) in de bijbehorende cliëntadministratiesystemen (Vluchtelingen Volg Systeem, Excel, Exact online);
 • Aannemen van inkomende telefoongesprekken en verstrekken van inlichtingen met betrekking tot inburgering;
 • Uitvoeren van  archiefwerkzaamheden waaronder het opbergen/opzoeken van stukken;
 • Uitvoeren van  diverse werkzaamheden, zoals kopieerwerkzaamheden en het verzorgen van de post m.b.t inburgering.

 

Organisatorische positie:

De financieel/ administratief medewerker ressorteert hiërarchisch onder de projectcoördinator inburgering. De financieel/ administratief medewerker geeft zelf geen leiding aan anderen.

Profiel:

 • MBO+ niveau richting (bedrijfs-) administratie.
 • Kennis van Excel.
 • Kennis van Exact online is een pré.
 • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid voor het vragen en geven van concrete informatie.
 • Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van standaardcorrespondentie.
 • Ordelijkheid en nauwkeurigheid bij het registreren, muteren en archiveren van gegevens.
 • Integriteit bij het verwerken van financiële en/of persoonsgegevens.
 • Dienstverlenende en klantgerichte instelling.
 • Daarnaast ben je communicatief en initiatiefrijk.
   

Wij bieden:

Een tijdelijke aanstelling van 1 april 2015 tot 1 april 2016, voor 36 uur per week, salariëring CAO-Welzijn schaal 5.
                                                                                   
Contactinformatie: mevrouw D. Visser 010–2292369 (tst  4524) of kijk op onze website www.vluchtelingenwerk.nl/maasdelta

Reageren kan tot 20 maart 2015 via vacature@vwmaasdelta.nl ovv fin./ adm. medewerker inburgering.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 24 maart.

 Bron: http://www.vluchtelingenwerk.nl/maasdelta/vacatures/financieel-administratief-medewerker-inburgeringInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator