De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

20 maart 2015

Nieuw boek "Migratierecht in de praktijk"

 
Migratierecht in de praktijk behandelt alle onderdelen van het migratierecht en is daarmee een gedegen handboek voor zowel onderwijsinstellingen als instanties die bij het migratierecht zijn betrokken. De praktijkvoorbeelden en de beschrijvingen van de uitvoeringsorganisaties en beroepstaken, maken  het boek zeer geschikt voor studenten die over een basiskennis van het bestuursrecht beschikken en zich verder willen verdiepen in het migratierecht.

Waarom kiezen voor Migratierecht in de praktijk?
  • toegankelijk; 
  • aansprekende voorbeelden;
  • uitstekend naslagwerk voor zowel studenten als de beroepspraktijk. 
Migratierecht in de praktijk is een toegankelijk boek en bevat, met name voor studenten die zich in de bachelorfase bevinden van de hbo-opleidingen Rechten en Sociaal Juridische Dienstverlening, relevante informatie over het migratierecht. Migratierecht in de praktijk biedt deze studenten een goede oriëntatie op het werkveld. Het boek bevat niet alleen verwijzingen naar de wetgeving, maar ook naar andere juridische bronnen, zoals Kamerstukken, beleidsnota’s en jaarverslagen. De vele verwijzingen en toelichting bij uitspraken van het Europees Hof van Justitie en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, maken van dit boek een uitstekend naslagwerk, ook later in de beroepspraktijk.
Migratierecht in de praktijk is eveneens beschikbaar als e-book. Klik hier voor een actueel overzicht van E-ISBN’s. Leverbare e-books zijn te koop via www.noordhoffcampuz.nl.Auteur(s): Mr.M.S. Beck-Soeliman, S.A. Alisentono MSc, Mr.G.J.W.M. Kipping
Editienummer: 1
ISBN: 9789001794309
Taal: Nederlands
Pagina's: 352
Verschijningsdatum: 25-03-2015


 Te bestellen via BOL.com middels deze link:Zoals jullie kunnen zien werkt Bol nog met het oude ontwerp als plaatje. Komt vast binnenkort de goede wel te staan.
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator