De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

26 maart 2015

Wat is er allemaal veranderd aan het weblog

U kunt nu zelf kiezen hoe u het wil lezen. Als u links klikt ziet u verschillende lay outs. De classic en de tegels vind ik persoonlijk zelf het fijnste.

Was het zo dat je vroeger maar 10 berichten naar beneden kon scrollen nu kan je tot aan 2007 doorscrollen.

Links bovenaan ziet u ook "pages" of pagina's. Als u daar op klikt ziet u een soort studieboek in wording met veel achtergrond informatie.

Rechts moet ik nog mee aan de slag. Daar ziet u van die zwarte icoontjes en dat is wat er vroeger in de zijbalk stond. Ik weet nog niet of ik dat nou zou ga laten of het maar enorm ga opschonen want het is er nou niet bepaald overzichtelijker door geworden.

Oh u kunt ook makkelijker zoeken. Niet alleen rechtsboven maar ook middels labels.

Nou ben ik benieuwd hoe het u gaat bevallen, welk effect het gaat hebben op de aantallen lezers en of de advertentieinkomsten hoger worden.

Zoals u ziet kunt u onderaan reageren. Laat me vooral weten wat u er van vindt!!!
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

2 opmerkingen:

Ditta Vos zei

Grote verbetering ! Hartelijk dank. De lay-out 'Tijdbalk' bevalt mij ook prima.

Gerard van Wereld zei

Dit is werkelijk heel mooi geworden zo. Ik vind de tegeltjes perfect en ook het feit dat je door kunt zoeken tot jaren terug is uitstekend!

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator