De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 maart 2015

Veel Belgie-routers betrokken bij schijnhuwelijken in Antwerpen

In een artikel over een klunzefluns die zich voor het karretje laat spannen van een dame die een verblijfsvergunning wilde en ook alleen maar dat kon ik deze paar zinnen tegen:

 "Trouwen met een Belg is nog altijd de kortste weg om ons land binnen te raken", zei burgemeester Bart De Wever gisteren bij de voorstelling van het jaarverslag. De dienst Schijnrelaties roept de partners op voor een ondervraging. Bij twijfel wordt de politie en het parket ingeschakeld. Vorig jaar werden 36 huwelijksaanvragen en 147 aanvragen voor samenlevingscontract geweigerd.

Opvallend is dat bij 10 tot 20 procent van de aanvragen een Nederlander betrokken is die sinds kort naar Antwerpen is verhuisd. Het gaat dan vaak om Nederlandse Surinamers of Noord-Afrikanen die in Nederland geen toelating krijgen om te trouwen."

 LIEVEN VAN DER MAELEN WERD SLACHTOFFER VAN SCHIJNHUWELIJK

"Vernederd tot in bed"

Lieven Van der Maelen (54) dacht dat hij met zijn Afrikaanse Naomi de ware liefde had gevonden. - Patrick Lefelon
Lieven Van der Maelen (54) dacht dat hij met zijn Afrikaanse Naomi de ware liefde had gevonden. - Patrick Lefelon
Poeslief was de Afrikaanse Naomi (38) toen zij midden 2012 via datingsite Badoo contact zocht met Lieven Van der Maelen, een alleenstaande vader met een zoon. Zij zou Lieven wel over zijn eenzaamheid heen helpen. "Dit leek mij de laatste kans op een relatie en dus trouwde ik met haar", zegt Lieven. Wat volgde was een diepe teleurstelling. "Al tijdens de huwelijksnacht ging ze ervandoor met haar minnaar."


Lees hier de rest van het artikel: http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-antwerpen/-vernederd-tot-in-bed-a2248857/?utm_content=nieuws&utm_campaign=socialredactie&utm_medium=hootsuite&utm_source=hln


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator