De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 maart 2015

Een einde aan het Teeven-tijdperk

"De NOvA kon zich lang niet altijd vinden in de kabinetsboodschap die bewindspersonen Ivo Opstelten en Fred Teeven uitdroegen. Ook het rechtsstatelijk tekort op het terrein van Veiligheid en Justitie baarde de NOvA zorgen. Dat de bewindspersonen over deze bonnetjeskwestie opstappen is dan ook verrassend, maar verdient alle respect zeker omdat dit voor hen ook een persoonlijk drama is."Algemeen deken Walter Hendriksen: de toegankelijke opstelling van Fred Teeven heb ik als bijzonder prettig ervaren; als advocaat heb ik zijn gedrevenheid en enorme inzet altijd gewaardeerd ook al waren wij het op meerdere dossiers oneens."
 Aldus de Orde op in hun Linkedingroep.

Als er een debat was over immigratie ergens in den lande en zijn grootste tegenstanders er zaten te wachten kwam Fred Teeven gewoon om met ze in discussie te gaan. En toen iemand hem bij zo'n gelegenheid wilde aanschieten over een individuele zaak, kreeg deze mevrouw gewoon zijn nummer met het verzoek de volgende dag even te bellen zodat ze het konden bespreken.  Ook vond ik dat hij op bepaalde punten bereid was te luisteren naar mensen die beweerden dat dingen anders moesten en gaf die dan de kans dat te bereiken (Vluchthaven). En nog deze week hoorde ik een insider van het Kinderpardon vertellen dat er erg soepel was omgegaan met "buiten beeld zijn". Dus voor iemand die zo streng over komt vond ik hem een stuk minder met de hakken in het zand zitten dan zijn voorgangers als het gaat over het vreemdelingenbeleid.

Het leek er op dat hij ook gewoon zijn werk leuk vond. Ik kan me dan ook levendig voorstellen dat het balen is als je dan opeens thuis komt te zitten.

Benieuwd wie we na tussenpaus Blok gaan krijgen.


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator