De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

27 maart 2015

VACATURE: Gedragswetenschapper (m/v) bij NIDOS (minderjarige asielzoekers)

Functieomschrijving

Nidos heeft een unieke doelgroep. De gedragswetenschapper, die wij zoeken, heeft een meerwaarde ten opzichte van de reguliere hulpverlening. De functie biedt u bij uitstek de mogelijkheid om uw deskundigheid ten aanzien van de doelgroep uit te bouwen en te fungeren als de specialist op het gebied van interculturele hulpverlening (diagnose en behandeling).
Het accent van uw werkzaamheden als gedragswetenschapper ligt op het adviseren van jeugdbeschermers en regiomanagers rondom begeleiding en hulpverlening ingeval het reguliere aanbod niet voldoende aansluit en op het beoordelen en het voorbereiden van onderzoek door derden. In voorkomende gevallen voert u onderzoek uit onder andere t.b.v. instemmingsverklaringen voor gesloten jeugdhulp.
U levert een bijdrage aan methodiekontwikkeling en aan het bieden van scholing. U adviseert de directie over aangelegenheden binnen uw werkterrein en ontwikkelt beleid op dit gebied.

Functie-eisen

Wij zoeken een gekwalificeerde gedragswetenschapper (NVO O-G; NIP K&J;GZ-psycholoog). U voldoet aan de eisen voor registratie in het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd). U heeft ervaring met het diagnosticeren en de behandeling van vluchtelingen danwel allochtone doelgroepen. U heeft inzicht in interculturele hulpverlening en de ontwikkeling daarbinnen. U werkt zelfstandig, kunt zaken vanuit verschillende perspectieven bekijken en beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

De procedure
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M.T. Schippers, hoofd bureau Gedragswetenschappen, telefoon: 030- 2391200. Sollicitatiebrieven kunt u voor
15 april 2015 richten aan mevrouw Schippers via het e-mailadres vacatures@nidos.nl

Bedrijfsprofiel

Stichting Nidos is landelijk werkzaam als (gezins)voogdij-instelling voor alleenstaande minderjarige asielzoekers en vluchtelingen. Per regio wordt onder leiding van een regiomanager, door een team van jeugdbeschermers zorggedragen voor de begeleiding van ca. 250 minderjarige asielzoekers en vluchtelingen en de gezinnen waar zij (tijdelijk) wonen. Het hoofdkantoor is in Utrecht gevestigd. De gedragswetenschappers werken vanuit het hoofdkantoor. In totaal werken er ruim 260 medewerkers voor circa 2.600 minderjarigen en jong volwassenen.

Bron: http://www.intermediair.nl/vacature/5677061/Gedragswetenschapper+%28m%2Fv%29?utm_source=Indeed.nl&utm_medium=organic&utm_campaign=aggregator-organic&utm_term=indeed-organisch
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator