De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

11 maart 2014

MegaJobs werft hoor-en beslismedewerkers voor IND maar kan nog geen vacaturetekst schrijven

Zin in een potje "Zoek de spelfout"? Of een cursus "Interpunctie voor dummies"?
Lees hier hoe Megajobs mensen probeert te werven als beslismedewerker bij de IND in Ter Apel
Zou dit soort geknoei een marketing stunt zijn? Of weet de typegeit niet wat "concipieert" is?
We spellen allemaal geregeld wat verkeerd en mijn d's en t's leiden wel eens een heel eigen leven maar dit komt dus echt niet over.

Desalniettemin voor een ieder op zoek naar een baan in het Vreemdelingenrecht hier de vacature:

Inleiding functieomschrijving

(...) cipieert een conceptverslag over de bevindingen, laat dit resumeren en ondertekenen;Verstrekt in voorkomende gevallen, na ruggenspraak, informatie en advies t.b.v. de zaak;Onderhoudt de noodzakelijke functionele contacten, in- en extern; Het verwerken van gegevens in de IND-systemen;Het administratief verwerken van dossiers die op de locatie worden behandeld.Verantwoordelijkheden / bevoegdheden:De gang van zaken tijdens een gehoor en / of onderzoek;Het objectief en volledig weergeven van de bevindingen;Het correct verwerken van data en inkomende en uitgaande dossierstukken.Contacten: Met vree (...)

Inlichtingen over deze introductie

De bovenstaande vacature Ter Werving: Hoor- en Beslismedewerker is een introductie. Indien je je uitgebreid wilt verdiepen in deze functie met locatie Ter Apel gebruik dan onze sollicitatiebutton. De volledige vacature informatie tref je dan aan op de vacaturepagina van Startpeople. Voor andere banen in de sector Transport en vervoer of vacatures binnen Juridisch/bestuurlijk kun je ook terecht bij dit bedrijf. Wellicht zijn er meer Ter Werving: Hoor- en Beslismedewerker vacatures te vinden.

Bron: http://www.megajobs.nl/vac/search/detail.lasso?vacatures=&plaats=&v_tw=Ter%20apel&v_fg=&action=&r_bot=&r_pad=/vac/search/hitlist&r_padDetail=/vac/search/detail&ext_titel=&xS.es=&xs.site=MJ&ID=11092679


In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator