MegaJobs werft hoor-en beslismedewerkers voor IND maar kan nog geen vacaturetekst schrijven

Zin in een potje "Zoek de spelfout"? Of een cursus "Interpunctie voor dummies"?
Lees hier hoe Megajobs mensen probeert te werven als beslismedewerker bij de IND in Ter Apel
Zou dit soort geknoei een marketing stunt zijn? Of weet de typegeit niet wat "concipieert" is?
We spellen allemaal geregeld wat verkeerd en mijn d's en t's leiden wel eens een heel eigen leven maar dit komt dus echt niet over.

Desalniettemin voor een ieder op zoek naar een baan in het Vreemdelingenrecht hier de vacature:

Inleiding functieomschrijving

(...) cipieert een conceptverslag over de bevindingen, laat dit resumeren en ondertekenen;Verstrekt in voorkomende gevallen, na ruggenspraak, informatie en advies t.b.v. de zaak;Onderhoudt de noodzakelijke functionele contacten, in- en extern; Het verwerken van gegevens in de IND-systemen;Het administratief verwerken van dossiers die op de locatie worden behandeld.Verantwoordelijkheden / bevoegdheden:De gang van zaken tijdens een gehoor en / of onderzoek;Het objectief en volledig weergeven van de bevindingen;Het correct verwerken van data en inkomende en uitgaande dossierstukken.Contacten: Met vree (...)

Inlichtingen over deze introductie

De bovenstaande vacature Ter Werving: Hoor- en Beslismedewerker is een introductie. Indien je je uitgebreid wilt verdiepen in deze functie met locatie Ter Apel gebruik dan onze sollicitatiebutton. De volledige vacature informatie tref je dan aan op de vacaturepagina van Startpeople. Voor andere banen in de sector Transport en vervoer of vacatures binnen Juridisch/bestuurlijk kun je ook terecht bij dit bedrijf. Wellicht zijn er meer Ter Werving: Hoor- en Beslismedewerker vacatures te vinden.

Bron: http://www.megajobs.nl/vac/search/detail.lasso?vacatures=&plaats=&v_tw=Ter%20apel&v_fg=&action=&r_bot=&r_pad=/vac/search/hitlist&r_padDetail=/vac/search/detail&ext_titel=&xS.es=&xs.site=MJ&ID=11092679






In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

š—Ŗš—¼š—²š—»š˜€š—±š—®š—“ šŸ­šŸ³ š—·š—®š—»š˜‚š—®š—暝—¶ š˜‚š—¶š˜š˜€š—½š—暝—®š—®š—ø š—¼š˜ƒš—²š—æ š˜š—¶š—·š—±š—²š—¹š—¶š—·š—øš—² š—Æš—²š˜€š—°š—µš—²š—暝—ŗš—¶š—»š—“ š˜ƒš—®š—» ‘š—±š—²š—暝—±š—²š—¹š—®š—»š—±š—²š—暝˜€’

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Vraag: Kan ik mijn oude moeder naar Nederland halen?

Interview met Aad van Elswijk, advocaat vreemdelingenrecht te Rotterdam

Wat als je vergeten bent je verblijfsvergunning te verlengen?

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

UItspraak: Artikel 8 EVRM bij volwassen gezinsleden (moeder bij dochter)

Interview met Anton Kleijweg, advocaat vreemdelingenrecht te Voorburg (update: tegenwoordig in Den Haag)