De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 maart 2014

Vacature: teamvoorzitter rechtbank Arnhem (bestuursrecht/vreemdelingenrecht)


De rechtbank
Onafhankelijk, omgevingsbewust en eigentijds. Iedereen die bij ons werkt, zowel rechters als ondersteunend personeel, draagt bij aan efficiënte rechtspraak van hoge kwaliteit. Verantwoordelijkheidsbesef en de bereidheid om samen te werken, zijn daarom belangrijke eigenschappen. Wij zijn een lerende organisatie waarin het normaal is feedback te geven en te ontvangen. Dat vraagt veel van de mensen die bij ons werken. We vinden het daarom belangrijk om te investeren in kennis, vaardigheden, attitude en het opdoen van ervaringen.

In de rechtbank Gelderland gelden, naast de kernwaarden van de Rechtspraak (integriteit, professionaliteit en onafhankelijkheid), twee rechtbankbrede competenties die voor alle functies worden nagestreefd: omgevingsbewustzijn en samenwerken.

Functieomschrijving

De rechtbank Gelderland zoekt inspirerende en motiverende:


TEAMVOORZITTERS (36 uur per week)

-          team Bestuursrecht/belastingrecht, locatie Arnhem
-          team Bestuursrecht/vreemdelingenrecht en omgevingsrecht, locatie Arnhem

Wat ga je doen?
Als teamvoorzitter ben je manager, waarbij je direct leiding geeft aan rechters en juridisch medewerkers. Je maakt deel uit van het managementteam van de afdeling en bent resultaatverantwoordelijk voor de prestaties van je team in termen van kwaliteit en productie. Je zorgt voor een prettig werkklimaat door het bevorderen van samenwerking tussen de leden van je team. Je stimuleert dat de leden van je team hun kennis delen. Je onderhoudt goede contacten met de overige leidinggevenden binnen de (rechtspraak-) organisatie en toont je flexibel ten aanzien van de inzet van leden van je team in andere teams. Je onderhoudt ook externe contacten, in het bijzonder met ketenpartners. Je houdt zicht op ontwikkelingen in de externe omgeving en past de interne werkprocessen waar nodig aan. Als je rechter bent, dan werk je ook als rechter in het team waarvan je manager bent.

Wie zoeken wij?
Een teamvoorzitter met een aantoonbare ervaring met het leidinggeven aan (juridische) professionals. Je weet mensen op een inspirerende wijze te coachen en te motiveren. Je hebt een opleiding en/of training gevolgd op managementgebied en je weet deze kennis effectief toe te passen op het team dat je stuurt op kwaliteit en kwantiteit. Je bent sterk resultaatgericht en hebt daarbij oog voor de mens achter de werknemer. Je staat stevig in je schoenen en weet door je sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden draagvlak te creëren. Je hebt verandertrajecten in een professionele organisatie met succes afgerond. Je volgt ontwikkelingen in de samenleving, bent flexibel en houdt rekening met de belangen van de rechtbank­organisatie.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en afwisselende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Als je rechter bent:
Het salaris van teamvoorzitter wordt vastgesteld op dat van senior rechter (schaal 8 Besluit Rechtspositie Rechterlijke Ambtenaren).

Als je geen rechter bent: Het salaris van teamvoorzitter bedraagt maximaal € 5.553,35 per maand op basis van een 36-urige werkweek, volgens schaal 13 Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, vergoeding woon-werkverkeer en aanzienlijke kortingen op verzekeringen.

Reageren?
Voor informatie over de functie en de rechtbank kun je contact opnemen met  mr. J.J. Catsburg, telefoon 026- 359 2725. Informatie over de procedure en het landelijke competentie­profiel kun je opvragen bij de afdeling P&O, locatie Arnhem, telefoon (026) 3592606.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 17 of 18 maart a.s.
Sollicitaties vergezeld van een actueel CV, kun je uiterlijk tot 12  maart 2014  richten aan mr. J.J. Catsburg onder vermelding van RBGLD021 teamvoorzitter Bestuursrecht.
Graag in de sollicitatie vermelden naar welke vacature je voorkeur uitgaat. Natuurlijk is het mogelijk meer dan één voorkeur op te geven.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. http://www.jbb.nl/bedrijven-vacatures/rechtbank-gelderland/teamvoorzitters.667474.lynkx?search=true&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed#.Ux2Lz869JzI
In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator