De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

02 maart 2014

Het Parool: 'Overgebleven' asielzoekers protesteren drie dagen voor ambtswoningAmsterdamse uitgeprocedeerde asielzoekers hebben aangekondigd vanaf zaterdag drie dagen lang te gaan demonstreren voor de ambtswoning van burgemeester Eberhard van der Laan aan de Herengracht. Dit zei Van der Laan zelf vanavond op AT5 in het programma 'De Burgemeester'.Door aan te geven dat hij het helemaal niet zo erg vindt en altijd met ze in gesprek wil haalt hij het "succes" van de actie er gelijk uit. Want zulke acties zijn vaak gericht op het krijgen van aandacht maar ook dat de persoon waarop de actie zich richt het een beetje vervelend vindt. Stategisch briljant. Maar misschien moeten de actievoerders beseffen dat de burgemeester tegen kanker vecht en kleine kinderen heeft en dat dan voor de huisdeur gaan staan lawaaischoppen misschien niet het juiste is.Ga dan voor het gemeentehuis staan. Dat zien ook heel veel mensen en alle ambtenaren.
In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator