De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 maart 2014

Vrijwillige coaches voor AMA’s en ex-AMA’s in Den Haag (Ze bedoelen AMV-ers)


Beyond Borders - Den Haag
Beyond Borders is op zoek naar vrijwillige coaches voor AMA’s en ex-AMA’s in de regio Den Haag. Wil jij je betrokkenheid, ervaring en netwerk inzetten om de toekomst van een jongere te verbeteren? Meld je dan snel aan.
Wat doet Beyond Borders?
Beyond Borders ondersteunt AMA’s en ex-AMA’s bij het ontwikkelen van een toekomstperspectief door middel van voorlichting en training. Ex-AMA’s zijn als minderjarigen zonder begeleiding naar Nederland gekomen. Een onzekere verblijfsstatus beperkt hen in het nadenken over de toekomst.
Beyond Borders motiveert deze jongeren om zelf hun situatie te veranderen. Tijdens het empowermenttraject van Beyond Borders kunnen deze jongeren hun talenten ontdekken en een plan maken voor de toekomst.

Wat doet een coach?
Wanneer je je als coach opgeeft voor een traject van Beyond Borders licht je eerst je motivatie toe tijdens een kennismakingsgesprek. Vervolgens word je voorgelicht en getraind. Na deze training beslissen we samen over jouw deelname als coach.
Als coach kom je gedurende zes maanden minstens één keer per week samen met een jongere (16-24 jaar). Jouw rol is het motiveren van de jongere, vergroten van het netwerk, helpen met opdrachten uit de empowermenttraining en begeleiding tijdens het maken van een toekomstplan.

Wat bied jij?
  • Levenservaring
  • Breed netwerk
  • Betrokkenheid
  • Ondernemingszin
  • Kennis van Farsi, Arabisch en/of Koerdisch is een pré.
Wat bieden wij?
  • Waardevolle vrijetijdsbesteding, voldoening en verrijkende contacten
  • Training ter voorbereiding op het coachen
  • Intervisiebijeenkomsten met collega-coaches
  • WA- en ongevallenverzekering
  • Reiskostenvergoeding
Waar en wanneer?
Het gehele traject vindt plaats in Den Haag. In maart vinden de kennismakingsgesprekken plaats met de coaches.
Je kunt ons volgen via www.facebook.com/beyondbordersnu en www.twitter.com/beyondbordersnu.


 http://www.indeed.nl/vacature-bekijken?cmp=Beyond-Borders&t=Vrijwillige+Coaches+Ama%E2%80%99s+Ex+Ama%E2%80%99s&jk=5bb7ada92dde5b73


Al minstens 10 jaar heten AMA's AMV-ers dus misschien kan Beyond Borders dat beter veranderen.


In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator