De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

12 juli 2010

VACATURE: NT2 docent voor inburgeraars

Agens zoekt voor de regio West, omgeving Den Haag, een:
Docent NT2 (M/V) voor 32 uur per week, minimaal 2 avonden per week beschikbaar.

De docent NT2 laat op een doelgerichte wijze de inburgeraars kennis opdoen van de Nederlandse taal. De docent NT2 geeft trainingen/ lessen aan nog niet gealfabetiseerde inburgerars met verschillende taalniveaus.

De docent NT2 is op de hoogte van ontwikkelingen in zijn/haar vakgebied en kan zelfstandig nieuwe ontwikkelingen en methoden toepassen en verbinden met praktijksituaties. De docent NT2 onderhoudt een netwerk van contacten binnen het werkgebied, waarvan op een resultaatgerichte wijze gebruik kan worden gemaakt bij de taalstage en/of verwerving van klanten. Gedurende het hele traject zorgt de docent NT2 voor informatieoverdracht en stemt de werkzaamheden af met de Inburgeringscoach onder andere door middel van tussentijdse rapportages en de voortgangsgesprekken.

De docent NT2 geeft op een bezielende manier training en zorgt voor een open communicatieve leeromgeving. De docent NT2 is op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom de Wet Inburgering en kan deze vertalen naar de eigen beroepsuitvoering.

Hij/zij is in staat om inburgeraars van diverse niveaus in eenzelfde groep maatwerk lesaanbod te kunnen bieden. Het gedifferentieerd opleiden staat centraal.

De docent NT2 dient gezien de doelgroep over een hoge mate van sensitiviteit en inlevingsvermogen te beschikken en kan dit koppelen aan een zakelijke en uitermate resultaatgerichte benadering. Daarnaast heeft de docent aantoonbare affiniteit met de multiculturele samenleving en heeft een eigen visie op alfabetisering, inburgering, integratie en re-integratie. Andere vaardigheden zijn stressbestendigheid, creativiteit, omschakelvermogen, zelfstandig en gestructureerd kunnen werken.
De docent NT2 kan uitstekend werken met recente softwarepakketten als bijvoorbeeld Word. En kan werken met lesprogramma’s met multimediale ondersteuning.

Wij zoeken in jou….
….een ondernemende docent met een dienstverlenende en flexibele instelling!

De docent NT2 heeft een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en beschikt over (minimaal) een HBO-diploma. Daarnaast beschikt de docent NT2 over een certificaat Competent NT2 docent, over een diploma post-HBO NT2 docent / NT2 docent in de volwasseneneducatie of heeft op een andere wijze de bevoegdheid verworven om NT2 te geven. De docent NT2 heeft ervaring als NT-2 trainer/docent en is in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto.


Wij hebben jou wat te bieden
Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden van Agens zijn marktconform. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van relevante opleiding en werkervaring. Zie je het als een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van onze organisatie? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar sollicitatie@agens.nl.

Voor meer informatie over onze organisatie kun je kijken op www.agens.nl of bellen met Jaap de Ruiter (06 -15010573)

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator