De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

12 juli 2010

Aantrekkelijkste landen voor kennismigranten

Technici en ingenieurs migreren naar bestemmingen waar hun kwaliteit het best beloond wordt; wetenschappers en ondernemers hebben andere prioriteiten.


ENGINEERINGNET -- Uit een Nederlands onderzoek blijkt dat de Verenigde Staten, Zwitserland en Nederland de aantrekkelijkste bestemmingen voor kennismigranten.

Kennismigranten worden vaak (in 37 procent van de gevallen) door hun werkgever uitgezonden. Anderen (32 procent), zoals technici en ingenieurs, bezitten kennis en vaardigheden die wereldwijd inzetbaar en gevraagd zijn. Zij migreren naar bestemmingen waar hun kwaliteit het best beloond wordt.

Wetenschappers kiezen dan weer vaak voor de plekken waar zij hun onderzoek het best kunnen uitvoeren, daar waar het meeste geld en vrijheid is.

En ondernemende kennismigranten zoeken kansen: zij worden vooral aangetrokken tot plaatsen waar kansen zijn en ze niet belemmerd worden door wet- en regelgeving.

Ook landen als Duitsland, Canada en Australië blijken aantrekkelijk voor de kennismigrant. << (KV) (Foto School of thinking)

Bron: http://www.engineeringnet.be/belgie/detail_belgie.asp?Id=4472

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator