De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 juli 2010

VACATURE: Medewerker ondersteuning IND ZWOLLE

Verantwoordelijk voor het verwerken van de digitale poststukken. De digitaal ontvangen post wordt geaccepteerd, bewerkt en vervolgens gereed gemaakt om doorgezet te worden voor de verdere inhoudelijke behandeling ervan door medewerkers in de beslisunits.

Aanbod
Werken in een verantwoordelijke functie binnen de Rijksoverheid. Naast een goede sfeer en plezierige collega's zijn de arbeidsvoorwaarden meer dan marktconform.

Vaardigheden
* heel handig zijn met een pc en automatisering
* data entry-taken
* aanmaken nieuwe personen / klanten
* metadateren
* beoordelen scandocumenten en verwerken
* accuraat werken is dus belangrijk, nadenken en doordenken
* mbo niveau

Scholing: MBO, MEAO ..

Over de werkgever
Migratie stelt onze samenleving voor steeds veranderende en complexe vraag-stukken. De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is in dit dynamische krachtenveld verantwoordelijk voor de uitvoering van taken op het terrein van toelating, naturalisatie, toezicht, terugkeer en grensbewaking. De IND is een open, vakkundige en betrouwbare organisatie en wil zorgvuldig en tijdig beslissen. Hiertoe investeert zij in deskundige, gemotiveerde en betrokken medewerkers die voor de kwaliteit van het IND-werk onmisbaar zijn. De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is een agentschap van het ministerie van Justitie. De IND beslist namens de staatssecretaris wie in Nederland wordt toegelaten. Daarnaast behandelt de IND verzoeken van vreemdelingen die Nederlander willen worden. Samen met de politie, de Koninklijke marechaussee en de douane is de IND verantwoordelijk voor grensbewaking, de controle op legaal verblijf van vreemdelingen en het verwijderen van illegalen.

Uren per week: Fulltime

Contract: Tijdelijk dienstverband

Plaatsingsdatum: 27 juli 2010


Contactpersoon: Olga Akpinar
Telefoon: 0570-613560
E-mail: personalmatch@startpeople.nl


Start People Deventer
Leeuwenbrug 5
7411TE Deventer

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator