De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

23 december 2009

Vacature: Advocaat

Vacaturebeschrijving
Advokatenkantoor Visser c.s. is een compact kantoor met cliënten in met name het particuliere segment. Het kantoor heeft een sterke regionale functie en richt zich op vrijwel alle juridische problemen waar een particulier mee in aanraking kan komen. Zoals Sociaal Zekerheidsrecht, Personen- en Familierecht, Arbeidsrecht, Huurrecht, Bestuursrecht, Letselschade, Strafrecht en Vreemdelingenrecht.



In verband met toegenomen werkzaamheden en gewenste uitbreiding zoeken we een ervaren

Advocaat
interesse meerdere rechtsgebieden

Stadskanaal

Je bent gewend zelfstandig te werken en vindt het prettig in een compact en collegiaal functionerend advocatenkantoor te werken. Je hebt oprechte en professionele interesse in de juridische problemen waarmee men als particulier te maken kan krijgen.


De functievereisten:
• Advocaat, met afgeronde beroepsopleiding en meerdere jaren werkervaring in bij voorkeur enkele van bovengenoemde rechtsgebieden;
• persoonstypering: professioneel, accuraat, zelfstandig, open, informeel, collegiaal, mensgericht en persoonlijk, klantgericht, doelgericht, proactief.

De mogelijkheden:
• de mogelijkheid je carrière te vervolgen in een compact advocatenkantoor met een herkenbare en sterke regionale functie gericht op de particuliere praktijk;
• de kans jezelf verder te ontwikkelen en bezig te houden met juridische kwesties in uiteenlopende rechtsgebieden;
• fulltime of parttime dienstverband.


Geïnteresseerd? We ontvangen graag je motivatie met c.v. Voor meer informatie ben je uitgenodigd contact op te nemen met Mr. H.B.H. Bosma (Herman).


E-mail: hbosma@legal-partner.nl Telefoonnummer 070 – 360 69 90.

Legal-Partner is gespecialiseerd in de search, selectie en interim management van juridische functies door geheel Nederland. Kernelementen in onze werkwijze en dienstverlening zijn vertrouwelijkheid, snelheid, zorgvuldigheid en oprechte interesse in het realiseren van de juiste match.

Bron: http://www.jbb.nl/vacature/advocatuur/13234/advocaat.html


Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator