De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

13 december 2009

Vacature: Bureau Manager Stichting Mondiale Samenleving

Stichting Mondiale Samenleving (SMS) is een organisatie die actief burgerschap in de mondiale samenleving bevordert. Om dit doel te bereiken organiseert SMS diverse activiteiten voor organisaties van nieuwe Nederlanders waaronder trainingen en conferenties. De thema's variëren van kadervorming en capaciteitsopbouw tot ontwikkelingssamenwerking, vrijwilligerswerk, natuur en milieu, cultuur, gezondheidzorg en Europa. SMS werkt telkens in andere projectsamenstellingen samen met een pool van freelance trainers, vrijwilligers en stagiaires.


Functie-eisen
Functieomschrijving

Als Bureau Manager ben je de rechterhand van de Directeur van SMS en verantwoordelijk voor het administratieve proces. Je bent spin-in-het-web van de interne office organisatie en bouwt mee aan de continuïteit ervan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor het relatienetwerk. Daarnaast heeft correcte verslaglegging jouw prioriteit. Je houdt je bezig met het voorbereiden en notuleren van vergaderingen. Je bewaakt de actiepunten. Je organiseert bijeenkomsten en reserveert hiervoor de benodigde locaties. Je bent op de hoogte van de werkzaamheden van de Directeur en denkt vooruit. Je hebt affiniteit met het werkterrein van SMS. Daarbij vind je het leuk om te plannen en te organiseren en anderen aan het werk te zetten.Functie eisen

Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau of een gelijkwaardig niveau verkregen door ervaring met het voeren van een financiële en/of personeelsadministratie. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je hebt goede kennis van MS Office. Je staat stevig in je schoenen en behoudt het overzicht van wat er speelt. Daarnaast werk je nauwkeurig en presteer je goed onder druk. Een secretariële achtergrond is een absolute pré.Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor tenminste 32 uur per week. Standplaats Utrecht. Je salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring en kan oplopen tot € 3.000,-- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur. Je wordt in eerste instantie aangenomen voor één jaar.Geïnteresseerd?

Wanneer je geïnteresseerd bent in deze uitdagende functie, stuur dan je CV en motivatie voor 11 december naar z.shehu@sms-vluchtelingen.nl of neem voor meer informatie contact met ons op, telefoonnummer: 030-2148063.

Bron: http://www.oneworld.nl/Vacaturebank/Betaald_Werk/jobopening/5924/Bureau_Manager


Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator