De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

13 december 2009

VACATURE: Senior Management Assistant, 36 uur bij Internationale Organisatie voor Migratie

Den Haag Internationale Organisatie voor Migratie reageer voor 24-12-2009

Omschrijving
De Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) werkt wereldwijd aan humaneen geordende migratie, ten behoeve van de individuele migrant en de samenleving als geheel. IOM is een praktische, dienstverlenende organisatie en bevordert het bewustzijn over migratievraagstukken en de positie van migranten. IOM in Nederland heeft haar hoofdkantoor in Den Haag en drie vestigingen verspreid in het land. Het Nederlandse team bestaat uit ca. 70 medewerkers. www.iom-nederland.nlFunctie-inhoud:

Verantwoordelijk voor het aansturen van het Algemeen Secretariaat, het ondersteunen van het MT en de administratieve organisatie van de afdeling.

Daarnaast omvatten de werkzaamheden: agenda-beheer MT, bereikbaarheid IOM, digitale archivering, vergaderorganisatie waaronder notuleren van het MT, bureau-archief en bibliotheek, organisatie van bijeenkomsten, voorraad kantoorbenodigd-heden, beheer kleine kas.
Functie-eisen
IOM vraagt:

Een administratieve opleiding op MBO+niveau met ten minste 5 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Beschikt over een grote mate van zelfstandigheid,

organisatietalent en overtuigingskracht. Is in staat om prioriteiten te stellen, informatie over te dragen, probleemsituaties op te lossen en confidentialiteit te waarborgen. Heeft een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal en goede bekendheid met MS Office en cliëntvolgsystemen. Heeft een proactieve werkhouding met gevoel voor humor; ervaring met SAP is een pre.Solliciteren:

IOM kent een eigen arbeidsvoorwaardenregeling. Vooralsnog geldt een aanstelling voor de duur van een jaar. Een salaris oplopend tot € 2745 bruto (voor 36 uur) per maand is mogelijk. Sollicitatiebrief en CV uiterlijk 28 december in bezit van IOM Nederland, afdeling Personeelszaken, t.a.v. mw. E. Burger, uitsluitend per e-mail: personeelszaken@iom.int

Bron: http://www.oneworld.nl/Vacaturebank/Betaald_Werk/jobopening/5990/Senior_Management_Assistant,_36_uur


Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator