De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 juli 2016

VACATURE: Vacature mw verwerken en behandelen Asiel en Ondersteuning - Den Bosch

 Beschrijving
Functie-omschrijving
Binnen het primaire proces worden vreemdelingen gehoord met betrekking tot hun asielaanvragen waarna de beoordeling van de asielaanvraag plaatsvindt. De Procesondersteuner verricht binnen een team op het Aanmeldcentrum 's-Hertogenbosch en/of Budel de (digitale) administratieve ondersteuning ten behoeve van het primaire proces en vergelijkt bestanden van de verschillende partners binnen de vreemdelingketen (Raad van rechtsbijstand, COA, Dienst Terugkeer en Vertrek en AVIM). Daarnaast heb je binnen de functie contact met ketenpartners en vreemdelingen.

De werkzaamheden bestaan uit:
Bijdrage leveren aan het primaire proces met een afgebakend werkgebied en het leveren van (deel-) producten en diensten.
Verzamelen van (digitale) bruikbare gegevens, controleren op juistheid en volledigheid.
Gegevens verwerken in (geautomatiseerde) bestanden.
Klantvragen, producten en diensten op een juiste en effectieve beoordelen en afhandelen binnen de gestelde termijnen.
Dossiervormen en de toegankelijkheid hiervan waarborgen.
Functie-eisen
Je hebt een MBO opleiding in een juridische/administratieve richting.
Je hebt kennis en vaardigheden met de ICT-systemen MS Office.
Je bent in bezit van Rijbewijs B.
Vanzelfsprekend beschik je over een dienstverlenende, klantgerichte en flexibele instelling.
Je bent stressbestendig; het werken in een dynamische en veranderende werkomgeving is een uitdaging voor je. Kortom je bent bestand tegen productiedruk.
Je zorgt ervoor dat taken volgens afspraak worden uitgevoerd en je beschikt over een probleemoplossend en zelf lerend vermogen.
Je kunt zelfstandig werken maar komt ook in teamverband tot je recht.
Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid om in het weekend te werken.
Je kunt je goed concentreren, bent accuraat en bezit goede communicatieve vaardigheden.

Competenties

Klantgerichtheid; Flexibiliteit; Stressbestendigheid; Resultaatgerichtheid; Samenwerken; Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid; Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid; Zelfontwikkeling
Verder dien je per direct beschikbaar te zijn (start datum 27 juni) .
Bijvoorkeur geen vakantieplannen in juni/juli/ augustus, maximaal een week mogelijk.
Wat wij bieden
Het aanmeldcentrum 's-Hertogenbosch is 7 dagen per week geopend. Dit betekent dat je ook regelmatig in het weekend werkt. Het dienstrooster afgestemd op de openingstijden van de aanmeldcentra: van 7.30 tot 18.30 uur.

Wij verwachten van je dat je bereid bent, indien noodzakelijk, om --los van je standplaats- een bepaalde periode te werken op de locatie of Budel danwel Den Bosch. Het bezit van een auto is noodzakelijk.

Hier solliciteren: https://www.werkzoeken.nl/156_usg-people/werk/524181_mw-verwerken-en-behandelen-asiel-en-ondersteuning/?trv_cid=055283dbba129b5447d8aeeb79d450bb14d7911c
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator