De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

23 juli 2016

Ook in Leiden lijken ze er van uit te gaan dat inburgeren 2 jaar moet kosten. Ad Appel was recent daar erg kritisch over

Gisteren ondertekenden 28 statushouders de Participatieverklaring waarin zij aangeven deel te willen nemen aan onze samenleving en onze normen en waarden te respecteren.


http://i2.photobucket.com/albums/y42/dommeltje/dommeltje001/Participatieverklaring%2059.jpg 
Voor de ondertekening werd er verzameld in de hal van het Stadhuis, waar een korte uitleg over het verloop van de middag werd gegeven.


Leiden heeft een heel traject ontwikkeld bij de inburgering van nieuwe Leidenaren. Met de methode 'Het Gesprek' worden in een periode van 17 weken met de statushouders de normen en waarden van Nederland besproken. Hierna worden ze mede door mentoren verder begeleidt naar een plaats in de samenleving, het opbouwen van een netwerk en het vinden van een baan.

http://i2.photobucket.com/albums/y42/dommeltje/dommeltje001/Participatieverklaring%208.jpg

(Maar op dit plaatje lijkt het hele traject 2 maal 24 weken voordat iemand uit de Bijstand en aan het werk is)

Bron: http://www.leidseglibber.punt.nl/content/2016/07/Leidse-statushouders-ondertekenden-Participatieverklaring

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator