De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

12 juli 2016

Vacatures bij Vluchtelingenwerk (allemaal betaald en over heel Nederland)


 • Betaald, Zuidwest-Nederland, Rotterdam, Nissewaard, Rijswijk Kom per direct ons team versterken als Administratief medewerker (32 uur/week) voor centrale opvang in de omgeving van Rijswijk, Rotterdam en Spijkenisse.
 • Betaald, Zuidwest-Nederland, Rotterdam VluchtelingenWerk Zuidwest-Nederland is op zoek naar een Projectcontroller voor 16 uur/week. Het betreft een tijdelijke functie voor een half jaar.
 • Betaald, Zuidwest-Nederland, Noordwijk Per direct zijn wij op zoek naar een gedreven junior Teamleider op onze locatie in Noordwijk voor voor 24 uur per week.
 • Betaald, Noord-Nederland, Groningen Adjunct directeur, standplaats Groningen, 32 uur
 • Betaald, Noord-Nederland, Groningen Regiomanager Inburgering, standplaats Groningen, 24 uur per week
 • Betaald, Amsterdam
  VluchtelingenWerk Nederland zoekt een ervaren en enthousiaste campaigner met veel online marketing ervaring en een goede antenne voor ontwikkelingen in de markt (vakgebied marketing en communicatie) en op ons werkterrein (situatie vluchtelingen in Nederland). Je maakt deel uit van de afdeling Belangenbehartiging op het Landelijk Bureau van VluchtelingenWerk Nederland en coördineert de werkzaamheden van een klein team (met daarin o.a. een webmaster, eindredacteur en online marketeer).
 • Betaald, Amsterdam
  VluchtelingenWerk Nederland zoekt voor de afdeling Begeleiding een stafmedewerker arbeidsparticipatiie (m/v) voor 32 uur per week. Tot je hoofdtaken behoort het bevorderen van afstemming van de werkprocessen op het gebied van integratie tussen de diverse locaties om zo de landelijke eenvormigheid en kwaliteit van de werkzaamheden te waarborgen. Je draagt daarnaast zorg voor het actueel houden van standaarden zoals een productenboek, draagt bij aan de verdere ontwikkeling van het cliëntvolgsysteem VVS en andere instrumenten voor begeleiding en verantwoording. Samen met de Regiomanagers stel je vast wat de gevolgen van beleidswijzigingen zijn voor de uitvoering van het werk, welke werkprocessen gewijzigd moeten worden en doet hiertoe voorstellen.


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator