De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 juli 2016

Meedenkvraag: Visum afgewezen omdat EU-land vindt dat je een gevaar bent voor openbare orde, nationale veiligheid of gezondheid

Meneer vraagt NL visum aan en krijgt dat als afwijzingsgrond zonder toelichting. Hij denkt dat er een fout is gemaakt want hij heeft over de hele wereld gewoond en gewerkt en gereisd en altijd visa gehad. Dus hij vraagt bij een ander EU land maar een visum aan want daar kreeg hij het altijd zo. Maar nu duurt en duurt het maar. Dus meneer ging eens vragen wat wij Nederlanders nu kunnen hebben bedoeld.
Hij heeft nooit asiel aangevraagd, nooit te lang gebleven, geen criminele antecedenten en dus een heel paspoort vol toegekende visa in het verleden.
Hoe kom je er (na de bezwaartermijn) nou achter wat er loos is? Het lijkt nl wel of hij in SIS staat.
Het enige verschil met vorige visa is dat hij vroeger altijd zijn vrouw mee op zakenreis nam en nu een visum alleen voor zichzelf vroeg. Het gaat dus niet om vestigingsgevaar.
Meneer heeft er belang bij dat zijn naam gezuiverd wordt.
Iemand dit vaker aan de hand gezien?
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Sale kinderkleding

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

1 opmerking:

Unknown zei

Ik zou allereerst kijken naar de afwijzingsgrond in de beschikking. Het zou zo kunnen zijn dat er een land is dat bezwaar heeft gemaakt in de consultatieronde. Zie voor meer informatie artikel 21 van de Visumcode. Schengenlanden kunnen andere lidstaten verzoeken om vooraf geraadpleegd te worden voordat een Schengenvisum wordt afgegeven. Als de geraadpleegde lidstaat bezwaar uit moet het visum worden geweigerd. Meneer zou op grond van de VIS verordening inzage kunnen vragen mbt de informatie die over hem geregistreerd is in VIS. Uiteraard kan hij ook bezwaar maken bij de lidstaat die zijn visum geweigerd heeft maar ik begrijp dat hij te laat is

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator