De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 juli 2016

VACATURE: bij het COA met minderjarige asielzoekers werken

Voor het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) te Wageningen zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker AMV (Alleenstaande Minderjarige Vreemdeling) voor 32 uur in de week. In de functie van medewerker AMV opvang ben je dagelijks bezig met de opvang en begeleiding van minderjarige asielzoekers op de locatie te Wageningen.
 
De volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket:


Draagt zorg voor de dagelijkse opvang van alleenstaande minderjarige vreemdelingen en zorgt voor een veilig, leefbaar en beheersbaar woonklimaat.Signaleert, handelt preventief en intervenieert bij problemen, spanningen en conflicten.Beheert en reikt medicijnen uit volgens protocol.Begeleidt alleenstaande minderjarige vreemdelingen volgens de amv-methodiek en stelt begeleidingsplannen op. Motiveert, stimuleert en activeert hen tot persoonlijke ontwikkeling, zelfstandigheid en het ondernemen van activiteiten, gericht op de toekomst.Voert individuele gesprekken met alleenstaande minderjarige vreemdelingen gericht op de toekomst (waaronder mogelijke terugkeer), informeert, controleert en verwijst door.Organiseert en geeft uitvoering aan groepsactiviteiten.Verstrekt informatie en geeft (groeps)voorlichting aan alleenstaande minderjarige vreemdelingen.Onderhoudt interne en externe contacten gericht op samenwerking en deelt relevante informatie.Registreert signalen, gesprekken en gegevens met betrekking tot de verrichte werkzaamheden in de administratieve systemen.
 
Functie-eisen
  • HBO diploma sociaal agogische opleiding ( Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Culturele en Maatschappelijke Vorming, Pedagogiek, Social Work, Toegepaste Psychologie)
  • Kennis van amv-begeleidingsmethodiek
  • Beroepsregistratie in het Kwaliteitsregister Jeugd
  • Juridisch kader alleenstaande minderjarige asielzoekers
  • Per direct beschikbaar voor 32 uur in de week en bereidheid tot onregelmatig werken.

Wat wij bieden
  • Een uitdagende functie met marktconform salaris.
  • Een goede werksfeer waarbij respect, vertrouwen en collegialiteit centraal staan.
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten.
  • Periode: per direct tot medio december 2016.
Start People Medi Interim Medi Interim Arnhem
Het COA is de organisatie in Nederland voor de opvang en begeleiding van asielzoekers. Het COA is een unieke organisatie met een bijzondere doelgroep. De opvang en begeleiding van de 'bewoners' staan bij iedere functie centraal. De aard van het werk vraagt om een betrokken en flexibele houding die uitgaat van aanpakken en doen wat nodig is om de huisvesting en begeleiding goed te regelen. De inbreng van medewerkers op hun vakgebied maakt het verschil voor de toekomst van iedere asielzoeker in Nederland.

https://www.gus.nl/vacature/amv-medewerker-32-uur-te-wageningen-wageningen-661405

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator