De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 juli 2016

VACATURE: Medewerker Dienst Terugkeer en Vertrek (Regievoerder) bij Dienst Terugkeer en Vertrek


's-Hertogenbosch

Regie vertrek.
Je richt je op het op individueel niveau regisseren en voorbereiden van het daadwerkelijk vertrek van vreemdelingen. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van het vertrek van vreemdelingen en voert daartoe één of meerdere vertrekgesprekken. Op basis van het dossier maak je een vertrekdossier en -plan. Je bewaakt gedurende het gehele proces de verwijderbaarheid van de vreemdeling.
Organisatie vertrek
Je organiseert het feitelijk vertrek van vreemdelingen door het wegnemen van feitelijke belemmeringen.Je onderhoudt contacten met de ketenpartners COA, AVIM en de IND.

Vaardigheden

Functie-eisen
  • HBO Werk-/denkniveau,
  • Opleiding en werkervaring bij voorkeur Management Economie en Recht of sociaal agogisch, psychologisch of welzijnswerk (bijvoorbeeld Sociaal pedagogische hulpverlening of culturele en maatschapelijke vorming).
  • Ervaring met verschillende gesprekstechnieken, bij voorkeur in een gedwongen kader
  • Kennis van de Engelse taal is een eis, kennis van andere talen is een pre
  • In bezit van rijbewijs en auto
Je bent goed in samenwerken, klantgericht en je hebt een goed leervermogen. Daarnaast beschik je over de competenties: plannen en organiseren, oordeelsvorming, integriteit en resultaatgerichtheid.Je bent bereid om te reizen tussen verschillende locaties/regio’s. Daarnaast ben je bestand tegen zich snel opvolgende veranderingen in werk inhoud en werk omstandigheden.Een rijbewijs en de beschikking over een auto is vereist.
Scholing: HBO

Over de werkgever

De Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V)
Uren per week: 36 uur
Contract: Tijdelijk dienstverband

Bron: http://www.uitzendbureau.nl/vacature/6602569-medewerker-dienst-terugkeer-en-vertrek-regievoerder-bij-dienst-terugkeer-en-vertrek?trv_cid=e79a80d2d568cca13c62ca353a3c31f52b1d18d9

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator