De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 juni 2016

Vacature Junior digitaal rechercheur, migratiezaken bij Politie in EindhovenFunctieomschrijving De regionale recherche Oost-Brabant zoekt ICT-specialisten die migratiecriminaliteit, identiteitsfraude en mensensmokkel wil opsporen en aanpakken.

junior digitaal rechercheur, migratiezaken

DIGI-09-DRRQ-003-e

De regionale recherche Oost-Brabant zoekt ICT-specialisten die migratiecriminaliteit, identiteitsfraude en mensensmokkel wil opsporen en aanpakken. Het thematische team AVIM richt zich op de handhaving van de vreemdelingenwetgeving en het toezicht op vreemdelingen; het identificatieproces waarin fraude met documenten en identiteit moet worden aangepakt en de opsporing van migratiecriminaliteit zoals mensenhandel (uitbuiting) en mensensmokkel. Ook worden overige vormen van uitbuiting aangepakt en wordt de aanpak van prostitutiegerelateerde vormen van criminaliteit ondersteunt en geadviseerd. In een vast team werken digitaal specialisten nauw samen met collega’s uit andere disciplines zoals de tactisch en financieel rechercheurs. Deze expertise levert een belangrijke bijdrage aan de tactische sturing van onderzoeken en projecten.

Functie
Als junior digitaal rechercheur ondersteun je bij (door)zoekingen in woningen en bedrijven en stel je informatie veilig uit bijvoorbeeld smartphones van vreemdelingen die asiel aanvragen, uit computers en internet. Aan de hand van digitale sporen ben je direct betrokken bij het vinden van bewijsmateriaal dat kan leiden tot de aanhouding van de verdachte. Je verzamelt en combineert gegevens uit diverse digitale bronnen en stelt deze beschikbaar aan de tactisch rechercheurs of voor verder onderzoek aan het Team Digitale Opsporing. Je vertegenwoordigt het lokale platform waarbij je fungeert als spil tussen de basisteams, tactisch rechercheurs en het Team Digitale Opsporing. Je levert een belangrijke bijdrage aan het einddossier. Recherchewerk is onvoorspelbaar; het werk is onregelmatig en soms moeten grote hoeveelheden data in korte tijd onderzocht en geanalyseerd worden. Je wordt ingezet waar jouw expertise nodig is. 
 
Functie-eisen Profiel
  • Je hebt een hbo-diploma op ICT-gebied.
  • Je hebt kennis van verschillende besturingssystemen, opsporing op internet, open systemen, telecom, (bijzondere) videobestanden en overige multimedia en de wijze waarop deze onderzocht moeten worden.
  • Je onderscheidt gemakkelijk hoofd- en bijzaken en brengt informatie uit diverse bronnen met elkaar in verband. Je kunt analyses omzetten in concrete oplossingen. Je handelt en communiceert tactvol. Feiten kun je helder en gestructureerd vastleggen en presenteren. Je kan goed samenwerken met collega’s uit verschillende disciplines. Je toont initiatief, signaleert kansen en bent alert op trends en ontwikkelingen. Je leert snel en weet je kennis effectief om te zetten naar de politiepraktijk.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • Je hebt kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden
De standplaats is Eindhoven. Tot het moment waarop het nieuwe kantoor betrokken kan worden is de standplaats tijdelijk 's-Hertogenbosch. Deze functie is voor 36 uur per week en er is ruimte voor 2 fte. De politie biedt een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van een jaar van toepassing is. Het bruto maandsalaris is maximaal € 3846,- (schaal 9 Bbp). De politie kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 8% eindejaarsuitkering en uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Voor de benodigde opsporingsbevoegdheid en -vaardigheden volg je een interne opleiding.
Binnen het interne functiegebouw van de politie (Landelijk Functiegebouw Nederlandse Politie, LFNP) is de functie operationeel specialist A, werkterrein digitale expertise, van toepassing. Klik hier (https://www.kombijdepolitie.nl/SiteCollectionDocuments/LFNP56.pdf) voor de volledige LFNP-functiebeschrijving.

Informatie en sollicitatie
Solliciteren kan uiterlijk 8 mei 2016 via de 'Solliciteer' button.

Het selectietijdpad is als volgt:
Briefselectie: week 20-21
Vakinhoudelijke gesprekken: week 22-24
Assessments (1 dag): week 25-28
Selectie- en arbeidsvoorwaardengesprekken: week 29-33
Veiligheidsonderzoeken: week 34-43

Jan van Vlokhoven, teamchef B, kan je meer vertellen over de functie. Bel hem op: 06 - 46 15 94 25 of stuur hem een e-mail:jan.van.vlokhoven@politie.nl. Informatie over de selectieprocedure kun je krijgen via het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel. 088 - 66 22 300.

Bijzonderheden
  • Check je digitale opsporingstalent via de online experience #crimediggers (http://www.crimediggers.nl/). Tijdens de sollicitatieprocedure kan de opsporingsexperience aan de orde komen, het uitspelen is niet noodzakelijk.
  • Meer informatie over de selectieprocedure (https://www.kombijdepolitie.nl/WerkenBijDeRecherche/digitaal-rechercheren/Paginas/selectieprocedure.aspx) en de opleiding (https://www.kombijdepolitie.nl/WerkenBijDeRecherche/digitaal-rechercheren/Paginas/opleiding.aspx).
  • Meer informatie over de digitale recherche (https://www.kombijdepolitie.nl/WerkenBijDeRecherche/digitaal-rechercheren/).
  • De politie maakt werk van diversiteit. Meer hierover lees je op politie.nl (https://www.politie.nl/themas/diversiteit.html).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Bedrijfsomschrijving Iedereen binnen onze organisatie draagt bij aan een succesvolle uitvoering van de politietaak: een veiliger Nederland. Dus ook jij als ICT’er.

Misschien juist jij als ICT’er. Want complexe netwerksystemen en databases zijn meer dan ooit cruciaal om snel en veel informatie in te winnen, wanneer en waar dan ook. Bijvoorbeeld om verkeersveiligheid te regelen, woninginbraken te voorkomen en straatroof op te lossen. Daarnaast speelt een groeiend deel van de criminaliteit zich af in de digitale wereld. Bovendien staat de IV-organisatie voor de uitdaging om, op weg naar één nationale politie, de ICT van alle voormalige korpsen naadloos te integreren.

Slimme ICT’ers zijn dus van onschatbare waarde voor de veiligheid van Nederland. We zijn daarom op zoek naar jou. Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met 1500 andere ICT-professionals vanuit een grote en brede IV-organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Hier werk je altijd: aan unieke producten en diensten mee aan het gehele ICT-werkveld, van ontwikkeling tot aan beheer met verschillende netwerken en systemen.
Er wachten verrassend veel functies en doorgroeimogelijkheden op jou! In zo’n grote en dynamische ICT-organisatie ontstaan voortdurend nieuwe ICT-vacatures of schuiven mensen door. Wellicht begin jij, eerder dan je denkt, aan een spannende en verantwoordelijke ICT-baan bij de politie. Bekijk hieronder welke ICT-vacature bij jou past.
Salarisinformatie Salaris in overleg

Hier gevonden: https://www.ictergezocht.nl/1186_vonq/ict-vacatures/26114_junior-digitaal-rechercheur-migratiezaken/?trv_cid=a99a50978865ee91268479ecf1f0246c688bf4bd


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator