De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 juni 2016

VACATURE: Administratief Medewerker met IND kennis - Den Bosch


Beschrijving vacature Als administratief medewerker, met aandachtsgebied Dublin, bent u verantwoordelijk voor het op orde brengen van dossiers en het verzamelen van informatie ten behoeve van het regelen van overdrachten van vreemdelingen, in het kader van Dublin- en/of overnameovereenkomsten binnen Europa. De werkzaamheden richten zich zowel op dossiers van asielzoekers als van vreemdelingen verblijvende in bewaring. U faciliteert de Dublinmedewerkers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en verwerkt daartoe informatie in ISTV. U draagt zorg voor het verwerken van nieuwe dossiers en digitaliseert de stukken in het daarvoor bestemde systeem. Tevens bent u aanspraakpunt voor zowel de medewerkers als de regievoerders, voor wat betreft de administratieve afhandeling van dossier.
Gestelde eisen
  • MBO / HAVO werk- en denkniveau;
  • Kennis van IND (asiel)procedures is een eis! Als je hier niet aan voldoet, kom je niet in aanmerking voor deze vacature;
  • Bij voorkeur kennis van interne procedures en --instructies;
  • Kennis van (moderne) vreemde talen;
  • Kennis van de inrichting van de organisatie.
  • Kennis van de Dublin Verordening en Terug en Overname-overeenkomsten wordt gezien als een pré.
Competentieprofiel U bent goed in samenwerken, u bent accuraat en u kunt zich verplaatsen in anderen. Daarnaast heeft u een goed leervermogen. Belangrijke overige competenties van een medewerker van de DT&V zijn omgevingsbewustzijn, aanpassingsvermogen, professionele integriteit en multicultureel bewustzijn. Tenslotte wordt van u een flexibele werkhouding verwacht aangaande uw rooster en de uitvoering van taken.
Extra informatie Een leuke, uitdagende baan in een zeer dynamische omgeving voor in ieder geval één jaar met een salaris van ?12,64 bruto per uur.

 Hier solliciteren: https://www.gus.nl/vacature/administratief-medewerker-met-ind-kennis-den-bosch-633988Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator