De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

27 juni 2016

Uitzetten worden en al uitgezet zijn. Kinderen die naar hun land van nationaliteit moe(s)ten.

Uitgezette Jessica uit Gilze duikt met haar familie op in Rwanda


BREDA - Het Afrikaanse gezin dat in mei werd uitgezet naar Burundi, verblijft in de Rwandese hoofdstad Kigali. Dat meldt Trynke Schraa uit het Friese Burgum, een goede bekende van het gezin.


Lees het hele verhaal hier in BN de Stem:
http://www.bndestem.nl/regio/breda/uitgezette-jessica-uit-gilze-duikt-met-haar-familie-op-in-rwanda-1.6113683


Staatssecretaris Dijkhoff buigt zich persoonlijk over dreigende uitzetting Larissa uit Oud-Vossemeer

 • "Het doet wel wat met me", zegt Larissa, "dat er zoveel mensen achter me staan."
   
   
  DEN HAAG/OUD-VOSSEMEER - Staatssecretaris Klaas Dijkhoff gaat zich persoonlijk bemoeien met de zaak van Larissa (14) en Narek (11) Soeprigian, de twee Armeense kinderen uit Oud-Vossemeer die de overheid samen met hun moeder wil uitzetten naar Armenië. De bewindsman (Veiligheid en Justitie) heeft de familie laten weten dat hij het dossier zelf gaat lezen. 
  (...)

  Volgens Schoonen is Larissa dolblij met de steun die ze ontvangt uit de gemeenschap. Zij en haar broertje zijn in Nederland geboren en nooit in Armenië geweest. Hun vader ontvluchtte het land in de jaren negentig toen er een oorlog woedde met buurland Azerbeidzjan. De moeder volgde later en verbleef korte tijd in een opvangcentrum.
   
  Te kort, volgens de overheid. Ze zou vijftien jaar geleden te snel bij haar man zijn ingetrokken die al een verblijfsvergunning had. Daarom wil de overheid moeder en kinderen nu uitzetten. De vader kan in Nederland blijven.
   
   
 Meer informatie in BN de Stem: http://www.bndestem.nl/regio/bergen-op-zoom/oud-vossemeer/staatssecretaris-dijkhoff-buigt-zich-persoonlijk-over-dreigende-uitzetting-larissa-uit-oud-vossemeer-1.6132523


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator