De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 maart 2012

VACATURE: beleidsmedewerker EU parlement

Europarlementariër en delegatieleider van D66 Sophie in 't Veld is op zoek naar een beleidsmedewerker per maandag 16 april 2012 voor haar werkzaamheden in de Commissie Burgerlijke Vrijheden, Justitie en Binnenlandse Zaken in het Europees Parlement.
Wie zoeken we?
Je hebt een academische achtergrond (bij voorkeur juridisch), aantoonbare affiniteit met de onderwerpen binnen het beleidsterrein van Burgerlijke Vrijheden, Justitie en Binnenlandse Zaken, en bij voorkeur al enige jaren relevante werkervaring. Je bent consciëntieus, stressbestendig, alert en je hebt een open instelling. Je kunt uitstekend prioriteiten stellen en organiseren. Je hebt een passie voor inhoud en een goed gevoel voor politiek. Je bent flexibel, bereid om in Brussel te wonen / naar Brussel te verhuizen en om voor je werk te reizen. Je kunt goed omgaan met veranderlijke werkdruk en tijdsdruk. Je bent iemand met een flinke dosis zelfstandigheid, maar werkt ook graag samen en je hebt beslist geen 9 tot 5 mentaliteit... Je hebt een vlotte pen, een uitstekende beheersing van het Engels en Frans, en uiteraard veel affiniteit met het gedachtegoed van D66!
Wat zijn je taken?
Als beleidsmedewerker ondersteun je Sophie in ’t Veld bij al haar dagelijkse werkzaamheden, en bereid je haar parlementaire werk in de Commissie Burgerlijke Vrijheden, Justitie en Binnenlandse Zaken inhoudelijk voor (denk aan dossiers op het gebied van privacy / bescherming persoonsgegevens, asiel en immigratie, Schengen en anti-terrorisme). Je schrijft (juridische) notities, spreekteksten, amendementen, ontwerprapporten, parlementaire vragen en brieven. Je helpt bij het voorbereiden van stemmingen, en bij onderhandelingen. Je onderhoudt een netwerk van contacten relevant voor het beleidsterrein, en je zorgt voor afstemming met D66 in Den Haag. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de organisatie van bijeenkomsten als het ‘Privacy Platform’, een tweemaandelijks evenement over een actueel privacy onderwerp waar keer op keer meer dan 200 mensen op af komen.
Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een unieke werkervaring in een internationale werkomgeving, achter de schermen en dicht bij het vuur. Werken in een van de Europese instellingen was wellicht nog nooit zo spannend en boeiend als nu. Sophie in ’t Veld heeft een team vol met jonge, ambitieuze en hardwerkende mensen waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.
De aanstelling geschiedt op basis van Verordening (EG) nr. 160/2009 van de Raad van 23 februari 2009 houdende wijziging van de Regeling welke van toepassing is op de andere personeelsleden van de Europese Gemeenschappen.
Solliciteren?
Denk je aan het geschetste profiel te voldoen? Stuur dan uiterlijk vóór vrijdag 9 maart 2012 je motivatiebrief en CV naar  sophie.intveld@europarl.europa.eu. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op vrijdag 16 of maandag 19 maart 2012 in Brussel. Voor meer informatie over de vacature mag je altijd contact opnemen met Sophie Bots via telefoonnummer +3222837796.

Bron: http://www.d66.nl/intveld/nieuws/20120228/vacature_beleidsmedewerker?ctx=vghpm7u9vdeaLaw Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator