De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

05 maart 2012

VACATURE: Juridisch bezwaar/beslismedewerker Den Bosch, Zwolle of de Randstad

Korte omschrijving

Heb jij ervaring met het opstellen van beschikkingen voor een overheidsinstantie? Heb jij een no-nonsense instelling en gevoel voor politieke verhoudingen en wil je een tijdelijk project uitvoeren binnen Het Rijk? Dat kan als Juridisch bezwaar/beslismedewerker bij deze organisatie.

Functieomschrijving

Als Juridisch bezwaar/beslismedewerker stel je dossiers samen en verzamel en orden je stukken, draag je zorg voor de beschikbaarheid van de juiste stukken en dossiers en analyseer je deze. Indien nodig voer je hierover ruggespraak met collega’s en beoordeel je de stukken aan de hand van relevante juridische aspecten en spelende belangen. Indien geen aanvullend onderzoek of nieuwe hoorzitting nodig is vorm je conceptbeslissing en laat deze tekenen. Vervolgens draag je zorg c.q. laat je zorgdragen voor een correcte afhandeling van de beslissing en doe je eventueel voorstellen over het vervolgtraject van de behandeling. Je volgt de relevante ontwikkelingen op het gebied van vreemdelingenrecht en onderhoudt noodzakelijke in- en externe functionele contacten.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO-Rechten studie of een WO-opleiding Staats- en Bestuursrecht. Het is van belang dat je over actuele ervaring beschikt met de procedures en werkwijze met betrekking tot de behandeling van bezwaarzaken en/of het schrijven van beschikkingen, opgedaan bij een uitvoeringsinstantie. Een tot twee jaar werkervaring op het gebied van bezwaar en beroep is dus een vereiste. Je bent pro-actief, sociaal, analytisch, kan goed in teamverband werken en je bent klantgericht. Verder beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en heb je actuele kennis van het vreemdelingenrecht.

Wij bieden

Je start in dienst bij Brunel Legal op projectbasis voor 4-6 maanden. Tegen het einde van het project bekijken we opnieuw welke mogelijkheden er voor je zijn. Je salaris bedraagt, afhankelijk van je opleiding en ervaring € 1900,- tot € 2300,- per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
Spreekt dit profiel je aan? Dan willen we je graag leren kennen. Reageer direct en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Mariska Debrichy op telefoonnummer 020- 312 1573 of via m.debrichy@brunel.net. Ook voor een vrijblijvend loopbaanadvies maken we graag een afspraak met je.
Meer vacatures vind je op www.brunel.nl/legal

Over de organisatie

Voor een Rijksoverheidsinstelling die zich onder meer bezig houdt met het behandelen van asielaanvragen, word je samen met een team collega-juristen verantwoordelijk voor het behandelen van juridische dossiers, het uniform toepassen van wet- en regelgeving en het zorgvuldig formuleren en vastleggen van conceptbeslissingen op aanvragen. Woorden die de afdeling typeren zijn: toegankelijk, open en ontspannen. Verder kenmerkt de organisatie zich door een goede onderlinge samenwerking en een klantgerichte manier van werken. Alvorens aan de slag te gaan in deze uitdagende functie, maak je kennis met de organisatie en krijg je een gedegen inwerktraject. Je mag daarbij rekenen op een goede begeleiding vanuit de senior medewerker en je collega’s.

Contactgegevens

Mariska Debrichy 020- 312 15 73
Solliciteer op deze vacature
Bron: http://www.brunel.nl/vacature/juridisch-bezwaar-beslismedewerker.318828.lynkx

Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator