De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 maart 2012

VACATURE: Programmamanager Gezondheid Asielzoekers en Vluchtelingen

Pharos heeft de ambitie om nu en in de toekomst met de beste professionals uit de markt te werken en is per begin mei voor de duur van 4 maanden op zoek naar een:
Programmamanager Gezondheid Asielzoekers en Vluchtelingen a.i.
10 uur per week
 
Het programma “Gezondheid Asielzoekers en Vluchtelingen” is onderdeel van de afdeling Kennisprogramma’s en richt zich op de preventie en zorg aan asielzoekers.
 
De opdracht
Als Programmamanager Gezondheid asielzoekers en vluchtelingen ben je inhoudelijk en financieel verantwoordelijk voor de uitvoering en planning van de projecten/activiteiten van het programma.
 
In deze interim periode ligt de nadruk op samenwerking met de programmamedewerkers , voornamelijk op het gebied van:
  • verantwoording afleggen over de activiteiten van de eerste 4 maanden van het jaarplan 2012,
  • verdere monitoring van dit jaarplan, en
  • het aanleveren van een concept jaarplan 2013.
Het profiel
Je geschiktheid voor het uitvoeren van deze interim opdracht blijkt uit:
  • een aantoonbaar breed netwerk binnen de sector waaruit politieke gevoeligheid spreekt
  • aantoonbare kennis en ervaring met landelijke ontwikkelingen op het gebied van preventie en zorg aan asielzoekers.
  • ervaring met programmatisch werken en plannen, bij voorkeur in een omgeving waar met kennis gewerkt wordt.
Je bent bovendien in staat een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het programma te geven en bij te dragen aan acquisitie, binnen het kader van de meerjarendoelen die zijn afgesproken en de afspraken die er zijn met samenwerkingspartners.
 
Karaktertypering
Een ambitieuze, onafhankelijke, ondernemende, sociaal vaardige en creatieve professional èn manager die strategisch kan handelen, een heldere visie weet te formuleren en de behoeften van relaties en klanten goed weet te vertalen. Gevoelig voor relaties, belangen en verhoudingen. Maakt makkelijk verbinding. Authentiek, inspirerend en kritisch, maar altijd gericht op bruggen bouwen, de verbinding aangaan. Transparant in woord en daden.
 
Het aanbod
  • Een leuke, afwisselende opdracht in een prettige informele werksfeer.
  • Je maakt deel uit van een zeer vakkundig en gedreven team professionals.
  • Een opdracht waarbij je gericht je kennis van het veld en de problematiek kan inzetten binnen een leuke en uitdagende werkomgeving.
  • De opdracht is voor de duur van ongeveer 4 maanden vanaf mei 2012 voor gemiddeld 10 uur per week. Je neemt in die periode de programmamanagementtaken over van de huidige programmamanager die met zwangerschapsverlof gaat.
Kortom een afwisselende opdracht in een dynamische omgeving waar een fijne werksfeer hangt, binnen een organisatie met korte lijnen, veel eigen ondernemerschap en verantwoordelijkheid en met veel externe partners & klanten.
 
Informatie
Voor inhoudelijke toelichting kun je contact opnemen met Mark Raijmakers, hoofd afdeling kennisprogramma's, op
030 234 98 00.
 
Graag ontvangen wij je reactie zo spoedig mogelijk doch uiterlijk vóór 28 maart 2012. Dit kan door je cv te sturen naar Tanja Dahmen-Smit, t.dahmen@pharos.nl, je motivatie waarbij je ingaat op de vereisten voor deze opdracht, je tariefsindicatie, en eventueel je opdrachtenportfolio.

Bron: http://www.pharos.nl/over_pharos/vacatures/34/1362


Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator