De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

26 maart 2012

Nieuwe stichting zoekt donateurs @vctrust

Vrijdag stond er bij mij in de agenda een bijeenkomst met juristen en politici over het recente migratiebeleid. Aangezien ik nog niet mijn oude sterke gestel heb betekent zo'n uitstap op tijd naar bed de avond er voor.

Toen dan ook mijn Engelse maatje skypete om te vertellen dat hij een beschermheer voor zijn nieuwe trust had gevonden die een oud-Nederlander was en als Canadees Nederland had bevrijd riep ik dat ik naar bed moest omdat ik de volgende dag naar die bijeenkomst wilde. Waarop hij zei: "Nou als je morgen dan al die rijke advocatenvriendjes van je ziet moet je maar vertellen dat wij wel wat giften kunnen gebruiken voor de stichting want dankzij mannen als die Jan kunnen jullie die buitenlanders nu verdedigen". Ik ging met een brede grijns naar bed. Rijke vreemdelingenrecht juristen??? Nou misschien diegenen met zakenlijke clienten of hen die er toevoegingen doorheen jagen. Het idee om bij een toch meestal linksige groep pacifisten te gaan fondsenwerven voor een stichting die graven van oorlogshelden onderhoudt vond ik dan ook wel grappig. Zo te zien is er toch wel een groot verschil tussen Nederland en Engeland mijmerde ik voor ik insliep.

Echter, de volgende morgen in de auto bedacht ik me dat hij toch wel een punt had. Soms kan het recht alleen zijn loop krijgen omdat er een zwaard is om het te verdedigen. Een paar maanden geleden haalde generaal van Uhm de krant met zijn TEDTalk over dit onderwerp: http://www.ted.com/talks/peter_van_uhm_why_i_chose_a_gun.html En in tegenstelling tot onze gevechten in de rechtzaal kan het voor die mensen uiterlijke en innnerlijke wonden veroorzaken.


Dus daarom heb ik maar braaf een donatie gedaan. Deels uit respect voor de drijvende krachten achter die stichting en deels omdat kennis over de geschiedenis veel ellende kan voorkomen. Wellicht wil u ook eens kijken of u wat bij kan dragen.


http://victoriacrosstrust.org/victoriacrosstrust.phpThe Victoria Cross Trust can be contacted by email gary@victoriacrosstrust.org
or by telephone 07760793640

Victoria Cross Trust
97 Netherhall Road
Doncaster
DN1 2QA
South Yorkshire

 Twitter @vctrustLaw Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator