De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

01 maart 2012

Geharrewar over verdachte Afghanen


ANP DEN HAAG - Meer dan 30 gemeenten willen opnieuw overleg met minister Gerd Leers van Immigratie en Asiel over het verblijf in en vertrek uit ons land van Afghanen die worden verdacht van oorlogsmisdaden.
Er zijn 150 van deze 'ongewenste vreemdelingen' in Nederland. Ze worden collectief als verdachten van oorlogsmisdaden beschouwd op basis van de functies die ze vervulden bij de staatsveiligheidsdienst of het ministerie van staatsveiligheid in Afghanistan.
Dat vinden de gemeenten niet kunnen. De mensen lopen groot gevaar na uitzetting.
De gemeenten willen dat de zaken individueel worden onderzocht. Ze hebben uit eerder contact met de bewindsman begrepen dat er voordat dit is gebeurd 'geen onomkeerbare stappen' worden gezet. Dat is echter onzin, aldus een woordvoerder van Leers. Hij zal de gemeenten nu een brief schrijven.

Bron: http://www.bndestem.nl/nieuws/algemeen/binnenland/10566882/Geharrewar-over-verdachte-Afghanen.ece

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator