De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

05 maart 2012

Duur inreisverbod moet gemotiveerd op basis van individuele omstandigheden (uitspraak rechtbank)

LJN: BV7743,Voorzieningenrechter Rechtbank 's-Hertogenbosch , zittingsplaats Haarlem , AWB 12/735, 12/734,12/736,12/729,12/728,12/724, & 12/723
Datum uitspraak: 24-01-2012
Datum publicatie: 05-03-2012
Rechtsgebied: Vreemdelingen
Soort procedure: Voorlopige voorziening+bodemzaak

Inhoudsindicatie: Inreisverbod Vernietiging besluit voor zover het de duur van het opgelegde inreisverbod betreft. Onvoldoende gemotiveerd. Beroep gegrond. Nu uit het bestreden besluit niet blijkt dat verweerder bij het opleggen van het inreisverbod heeft gemotiveerd waarom een duur van twee jaar is opgelegd, treft de hiertegen gerichte beroepsgrond, gezien artikel 6.5a Vb en de toelichting hierop, doel. Verweerder heeft niet enkel kunnen volstaan met de eerst ter zitting gegeven toelichting dat er standaard voor gekozen is om in soortgelijke zaken de termijn van twee jaar op te leggen, nu hieruit in het geheel niet blijkt dat door verweerder bij het bepalen van de duur van het in onderhavig geval opgelegde inreisverbod daadwerkelijk de individuele omstandigheden van het geval zijn betrokken.
Vindplaats(en): Rechtspraak.nl

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator