De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

02 april 2010

IND gaat zelf op zoek naar werk!

IND: opvangmogelijkheid zieke asielzoekers onbekend

Zieke uitgeprocedeerde asielzoekers die op medische gronden of op grond van art. 64 Vw opnieuw een aanvraag indienen voor een verblijfsvergunning, kunnen in afwachting van de beslissing onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor opvang. Dat is het gevolg van de motie Spekman die moet voorkomen dat zieke, kwetsbare mensen op straat terechtkomen. De regeling trad deze maand in maar is bij veel vreemdelingenadvocaten nog nauwelijks bekend, vermoedt de IND. De dienst meent dat er opvallend weinig aanvragen binnenkomen en wil de regeling daarom hier onder de aandacht van advocaten brengen.

Bron: http://www.advocatenorde.nl/nieuws/default.asp?view=details&artikel=547

3 opmerkingen:

Gart Adang zei

Alsof de IND niet zou weten dat zij op grond van de Wet Openbaarheid van Bestuur ook een actieve informatieplicht heeft.

nic zei

wat zijn die bepaalde voorwaarden dan zijn?

nic zei

wat zijn die bepaalde voorwaarden dan ?

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator