De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

22 april 2010

IND beveiligers uitgezet!


Op donderdag 15 april hebben de vakbondsbestuurders van De Unie, FNV Bondgenoten en CNV Dienstenbond mogelijke acties besproken bij de IND (Immigratie- en Naturalisatie Dienst). Een actie omdat als gevolg van een contractswisseling, de beveiligers van Securitas die bij de IND werken niet door Group 4 Securicor worden overgenomen. Deze ervaren en dus duurdere beveiligers raken hun baan kwijt en worden ingeruild voor jongere, onervaren beveiligers. De vakbonden vinden dit onacceptabel. Goed opgeleide, zeer gemotiveerde en ervaren IND beveiligers worden uitgezet!27 april actiedag
De drie vakbonden willen het woord “onacceptabel” kracht bijzetten door op dinsdag 27 april, van 08.00 tot 13.30 uur, een ludieke actie te organiseren aan de poort van het IND aanmeldcentrum in Ter Apel. Wat we gaan doen? Dat hoort u midden volgende week! We gaan uiteraard geen problemen veroorzaken maar juist een groot probleem aan de orde stellen! Samen met de betrokken Securitas beveiligers zullen wij iedereen die maar het horen wil, vertellen waarom de maat vol is in de Particuliere Beveiliging en wáár vakbonden de oplossing zien!

Zet deze dag als particulier beveiliger alvast met hoofdletters vast je agenda en kom op 27 april naar Ter Apel. De vakbonden willen zoveel mogelijk beveiligers op de been brengen en voorkomen dat de betrokken Securitas beveiligers werkloos worden en in de WW belanden. Vandaag zijn de beveiligers van Securitas bij de IND aan de beurt, morgen wellicht beveiligers op andere objecten die van werkgever wisselen!

Werknemers niet langer de dupe van negatieve prijsspiraal
Het is tijd voor een stevig signaal! Niet alleen aan de werkgevers maar óók naar de opdrachtgevers. De steeds lagere prijzen die zij betalen, gaan ten koste van arbeidsplaatsen en arbeidsvoorwaarden. Dit zal moeten veranderen!

Verdere informatie wordt midden volgende week op de websites van de drie bonden geplaatst. Houd onze webpagina www.unie.nl/beveiliging daarom scherp in de gaten. Als uw e-mailadres bij ons bekend is, krijgt u al onze berichten via de e-mail toegestuurd.

Maarten Hoelscher
Belangenbehartiger
Bron: http://www.unie.nl/cms/publish/content/showpage.asp?pageid=17240

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator