De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 januari 2015

VACATURE: activiteitenbegeleider / docent NT2

Voor de locatie in Twente van het Centraal Orgaan voor Asielzoekers (COA) zijn wij op zoek naar een NT2 docent.

In de functie van NT2 docent / Programmabegeleider werk jij in de opvang van asielzoekers op locatie. De volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket:Lesgeven, Nederlandse Taal

Je signaleert spanningen, spreekt bewoners aan op ongewenst gedrag en intervenieert.

Je coördineert, organiseert en geeft uitvoering aan de uit te voeren programma's.

Je organiseert en voert informatiebijeenkomsten en trainingen uit in het kader van terugkeer, oriëntatie en kennis van de Nederlandse samenleving.

Je voert individuele gesprekken met asielzoekers en draagt zorg voor een goed dossiervorming.

Je voert sanctionerings- en stimuleringsbeleid uit.

Je werkt actief samen met collega's op het centrum en professionals van andere organisaties die met vreemdelingen werken voor afstemming en uitwisseling van informatie.


http://www.solliciteren.nl/vacatures/Y28O428867Y/activiteitenbegeleider-baan-7511jm-enschede-nlOok bij mij moet de schoorsteen roken dus heeft u eens een uitzoekklus, kunt u wel een dagje cursus gebruiken, zoekt u nog een jurist voor uw bezwaar of wilt u graag een advertentie plaatsen neem dan gerust contact op. U kunt ook meehelpen aan dit blog door iets te bestellen hier op de site bij Bol.com (zie advertentie) of de advertenties van Google eens nader te bekijken.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator