De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 januari 2015

VACATURE: Manager IUC Vreemdelingenketen


De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Veiligheid en Justitie en verantwoordelijk voor de uitvoering van het vreemdelingenbeleid in Nederland. Dat houdt in dat de IND alle aanvragen beoordeelt van vreemdelingen die in Nederland willen verblijven of Nederlander willen worden. Het kan gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land, maar bijvoorbeeld ook om mensen die in Nederland willen werken en wonen of mensen die al zo lang in Nederland wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom willen naturaliseren.


Manager IUC VreemdelingenketenFunctieomschrijving
Je geeft leiding aan de medewerkers die werken aan aanbestedingen, contract- en leveranciersmanagement en aan de rijksbrede categoriemanager tolken- en vertaaldiensten.
Als manager ben je voor die medewerkers inhoudelijk sparringpartner en draagt zo bij aan hun individuele professionele ontwikkeling en aan de ontwikkeling van het Inkoop Uitvoeringscentrum Vreemdelingenketen (IUC VK) in zijn geheel. Daarnaast ondersteun je de categoriemanager bij het uitwerken en invullen van de rijksbrede strategie.

Je zorgt voor de ontwikkeling van professionele middelen, methoden en technieken binnen het IUC VK. Je laat de werking van het IUC VK goed aansluiten bij de klanten van de betrokken organisaties en zorgt dat het categoriemanagement aansluit op de andere IUC’s. De ontwikkeling van het IUC VK en het categoriemanagement stem je af met de gedelegeerd opdrachtgevers en je zorgt voor de aansluiting van de ontwikkeling en de werking op de rijksbrede inkoopinfrastructuur. Hiervoor stem je af met het directoraat-generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk (DGOBR) en de andere IUC’s.
Je werkt voor 3 organisaties. Zij vormen gezamenlijk de Kleine Keten. Je hebt oog voor het belang van de keten en kunt de cultuurverschillen overbruggen.

Functie-eisen
  • Je hebt universitair niveau en aantoonbare relevante werkervaring.
  • Je hebt kennis van en inzicht in het inkoopvak op niveau 3 van het Purchasing Leadership Programme (voorheen NEVI 3).
  • Je kunt uiteenlopende standpunten in een politiek complexe omgeving ombuigen naar gelijkgerichte belangen.
  • Je kunt zelfstandig afgewogen beslissingen nemen.
  • Je kunt beleidsadviezen en -standpunten en nieuwe dienstverleningsconcepten ontwikkelen.
  • Je kunt onderzoeksresultaten beoordelen en presenteren.
  • Je kunt mensen inspireren en enthousiasmeren en goed omgaan met weerstand.
  • Je kunt goed netwerken.
  • Je bent omgevingssensitief en hebt een groot inlevingsvermogen.
  • Je bent ondernemend en initiatiefrijk en hebt doorzettingsvermogen.  

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt maximaal € 5.553,- bruto per maand, bij een 36-urige werkweek.
De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Bovendien heeft u een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van uw arbeidsvoorwaardenpakket.

De organisatie
De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Veiligheid en Justitie en verantwoordelijk voor de uitvoering van het vreemdelingenbeleid in Nederland. Dat houdt in dat de IND alle aanvragen beoordeelt van vreemdelingen die in Nederland willen verblijven of Nederlander willen worden. Het kan gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land, maar bijvoorbeeld ook om mensen die in Nederland willen werken en wonen of mensen die al zo lang in Nederland wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom willen naturaliseren.

Over de afdeling  Inkoop Uitvoeringscentrum Vreemdelingketen (IUC VK)
Het IUC Vreemdelingenketen (VK) is 1 van die 15 IUC’s en is ontstaan uit het bundelen van de inkoop van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V) en de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Het IUC VK verzorgt de (Europese) aanbestedingen en het contract- en leveranciersmanagement voor de 3 organisaties. Daarnaast voert het IUC VK het categoriemanagement voor Tolken- en Vertaaldiensten. Dat betekent dat het IUC VK de strategie ontwikkelt voor deze categorie en voor alle aangesloten rijksonderdelen de aanbestedingen verzorgt en het contract- en leveranciersmanagement organiseert.


Meer informatie
Meer informatie over deze vacature vind je op Werkenvoornederland.nl

 Bron: https://www.nevi.nl/vacatures/manager-iuc-vreemdelingenketen?utm_source=jobbely.com&utm_medium=site&utm_campaign=organic

Ook bij mij moet de schoorsteen roken dus heeft u eens een uitzoekklus, kunt u wel een dagje cursus gebruiken, zoekt u nog een jurist voor uw bezwaar of wilt u graag een advertentie plaatsen neem dan gerust contact op. U kunt ook meehelpen aan dit blog door iets te bestellen hier bij Bol.com of de advertenties van Google eens nader te bekijken. 

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator