De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 januari 2015

VACATURE: Projectmedewerker migratie bij Amnesty


20 uur per week - Betaald werk
 
Irreguliere migranten, ofwel mensen zonder verblijfsrecht, vormen een kwetsbare groep in de Nederlandse samenleving. De overheid heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in het terugkeerbeleid. In afwachting van hun uitzetting lopen mensen het risico in vreemdelingendetentie te worden geplaatst of zonder opvang op straat terecht te komen.
Tot voorkort lag de focus van het migratiewerk van Amnesty in Nederland op ‘vreemdelingendetentie’, recent uitgebreid met‘mensenrechten op straat’. In de komende tijd zal dit worden verbreed met het thema‘mensenrechten tijdens uitzetting’.

De functie

Als projectmedewerker ondersteun je de werkzaamheden van de projectleider op de hierboven genoemde onderwerpen. Amnesty wil dat alle fundamentele rechten van irreguliere migranten in Nederland worden gewaarborgd, ongeacht of iemand zich op straat bevindt, in detentie zit, of wordt uitgezet. Het project – dat in totaal drie jaar zal duren - is mogelijk dankzij externe financiële ondersteuning.

Afdelingsinformatie

Het project valt onder de afdeling Mensenrechtenbeleid. Binnen deze afdeling werken 20 betaalde medewerkers en diverse vrijwilligers. De afdeling is verantwoordelijk voor vijf mensenrechtenprogramma’s, twee internationale programma’s en het mensenrechteneducatieprogramma. Dit project valt onder het programma mensenrechten in Nederland.

Werkzaamheden

  • Organiseren en uitvoeren van publieksbijeenkomsten en andere vormen van externe communicatie over mensenrechten van ongedocumenteerden, regelmatig in samenwerking met externe partijen
  • Volgen, analyseren en rapporteren over relevante ontwikkelingen
  • Opstellen van verslagen (ook financieel) en evaluaties van projectactiviteiten
  • Ondersteuning van de projectleider bij voorkomende werkzaamheden

Profiel

  • Afgestudeerd jurist (WO) met specialisatie in vreemdelingenrecht en mensenrechten
  • Goed inzicht in en actuele kennis van politieke en juridische ontwikkelingen inzake het vreemdelingenrecht en -beleid in Nederland
  • Aantoonbare relevante werkervaring (tenminste twee jaar) bij een NGO op het gebied van migratie in Nederland.
  • Ervaring met projectmatig werken: opstellen projectrapportages, budgetbeheer en projectadministratie
  • Ervaring met het organiseren van publieksactiviteiten
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling is voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, voor 20 uur per week, met de intentie tot verlenging voor nogmaals de duur van een jaar bij ongewijzigde omstandigheden en goed functioneren.
De arbeidsvoorwaardenregeling van Amnesty International, afdeling Nederland, is van toepassing. Het salaris bedraagt bij indiensttreding minimaal € 2.671,10 en maximaal € 2.889,09 bruto per maand bij een 40-urige werkweek.
Wij bieden een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Annemarie Busser, projectleider Mirgratie, via 020-6264436.
Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk dinsdag 10 februari 2015. t.a.v. Annemarie Busser, via het webformulier op onze site: http://www.amnesty.nl/solliciteren-bij-amnesty
De eerste gespreksronde is vooralsnog gepland op dinsdag 17 februari a.s. De kandidaten die hiervoor worden uitgenodigd, ontvangen hierover uiterlijk vrijdag 13 februari a.s. bericht.


 Bron: http://www.amnesty.nl/over-amnesty/vacatures/projectmedewerker-migratie

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator