De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 november 2014

VACATURE: Coördinator bij Vluchtelingenwerk in Venlo


Coördinator

Betaald, Venlo
Per 1 januari 2015 zijn wij voor Stichting VluchtelingenWerk Limburg zijn wij voor de locatie Venlo op zoek naar een coördinator die een team van vrijwilligers kan aansturen.

VluchtelingenWerk Limburg is een van de 12 stichtingen die samen de Vereniging VluchtelingenWerk Nederland vormt. De stichting zet zich in voor vluchtelingen en asielzoekers door het bieden van persoonlijke steun en belangenbehartiging bij hun toelating, opvang en integratie en helpt hen bij de opbouw van een zelfstandig bestaan. Zij voert taken uit in het kader van rechtsbescherming, maatschappelijke begeleiding, informatie en advies, inburgering, taalondersteuning, participatie en arbeidstoeleiding.

Functiebeschrijving

 • Stuurt vrijwilligers en medewerkers aan door de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden te controleren en coördineren en deze te begeleiden, instrueren, coachen en motiveren waar nodig
 • Zorgt voor de juiste bezetting en taakverdeling in het team
 • Signaleert deskundigheidsbehoeften en zorgt voor scholing
 • Vertaalt het beleid van de organisatie in werkinstructies; ontwikkelt en past nieuwe werkvormen en modulen toe
 • Fungeert als aanspreekpunt binnen het team

Functie-eisen

 • HBO of WO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare leidinggevende en coördinerende ervaring/kwaliteit
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de welzijnssector
 • Kennis van relevante aspecten op het gebied van maatschappelijke oriëntatie
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Agogische vaardigheden

Wij bieden

 • Zelfstandige functie met veel ontwikkelmogelijkheden.
 • 32 uur per week.
 • Salaris conform CAO Welzijn schaal 8 Begeleider vrijwilligers

De functie-omschrijving vindt u hier.


Reageren

 U kunt tot en met zo. 23 november per e-mail reageren met motivatie en CV gericht aan dhr. Ch. Baltussen: info@vwlimburg.nl
 De sollicitatiegesprekken vinden plaats in december.

 Bron: http://www.vluchtelingenwerk.nl/limburg/vacatures/co%C3%B6rdinator
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator