De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

22 november 2014

Vacature: callcenter dat medische afspraken maakt voor asielzoekers (Ede)


Callcenter medewerkers 20 uur per week


Voor onze opdrachtgever in de regio Ede zijn wij per direct op zoek naar ervaren Callcenter medewerkers.

Wat ga je doen?
In de functie van callcentermedewerker werk je op de backoffice. De werkzaamheden zijn voornamelijk het voeren van telefoongesprekken. Je maakt afspraken voor asielzoekers met zorgverleners, zoals bijvoorbeeld tandartsen en ziekenhuizen. Je staat cliënten te woord en zorgt voor een optimale invulling van de zorgvraag.
AanbodLeuke afwisselende functie voor 20 uur per week verdeeld over 5 dagen voor een periode van naar verwachting 3 tot 6 maanden.

Vaardigheden

  • Je hebt een relevante MBO opleiding en aantoonbare recente werkervaring in een callcenteromgeving, bij voorkeur minimaal 2 jaar;
  • Je bent een multitasker die over uitstekende communicatieve- en luistervaardigheden beschikt;
  • Je spreekt minstens één moderne taal, bij voorkeur Engels;
  • Je bent per direct beschikbaar voor 20 uur in de week verdeeld over 5 dagen. De werktijden liggen tussen 09:30 en 17:00.
Scholing: MBO

Over de werkgever

Start People Medi Interim, onderdeel van USG People, is als intermediair al meer dan 30 jaar toonaangevend op de arbeidsmarkt, in alle sectoren en functies in de zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang. Dagelijks zijn vele duizenden flexmedewerkers via Start People Medi Interim aan het werk. Start People Medi Interim beschikt over een rijk geschakeerd palet aan diensten, variërend van uitzenden, detacheren, werving en selectie tot poolmanagement. Combinaties van deze ‘flexibele bouwstenen' stellen Start People Medi Interim in staat op elk arbeidsmarktvraagstuk een passend antwoord te geven. Start People Medi Interim kent een uitgebreid netwerk van vestigingen met een landelijke dekking.
Uren per week: 20 uren
Contract: Tijdelijk dienstverband

 Hier solliciteren: http://www.uitzendbureau.nl/vacature/5636733-callcenter-medewerkers-20-uur-per-week


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator